Jovan Perišić udaje ćerku! Pevač uzbuđen: Malo je nezgodno, nije lako

26.04.2024

12:55

0

Opisao je budućeg zeta

Jovan Perišić udaje ćerku! Pevač uzbuđen: Malo je nezgodno, nije lako
Jovan Perišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovan Perišić priprema veliku proslavu za ćerku, koja se udaje na jesen.

Pevač je opisao kakvi su njegovi planovi u budućnosti, pa otkrio radosne vesti.

- U Novom Sadu sam, i jedva dođem do Beograda. Pored muzike i poslova u vezi sa tim, radim i nešto privatno. Malo i neku kuću gradim, a i deca su sad velika, moram se i time baviti. Ćerka mi se na jesen udaje, svadba je zakazana, tako da sam malo u frci i emotivnoj, a i ovako. Inače nisam često na TV-u jer nisam radio novu pesmu, ali sada nešto novo spremam, dve nove pesme, pa kada ih budem uradio pojaviću se u nekoj emisiji na velika vrata - ispričao je Perišić, koji je opisao budućeg zeta.

ATAImages/M.M.
Jovan Perišić

 

- Na moju sreću, a i na sreću svih, jako je dobar momak. Sportista, zdrav momak, vredan, radan i pošten što mi je jako bitno. Pored moje Jovane imam i dva sina, Damjana i Nikolu, ali kako kaže narod, očevi su ćerkama malo privrženiji - opisao je Jovan.

- Razmišljam sve vreme. Zamisli zaljubi se u ovakvog ili onakvog. Ali eto, kada sam upoznao zeta, a i prijatelje buduće sam takođe upoznao, video sam da su to sve jako dobri vredni i pošteni ljudi, tako da sada nemam nikakvu frku. Ali jednostavno, kada ti se udaje ćerka, malo je nezgodno, nije lako - ističe on.

ATA Images/ZIPA PHOTO
Jovan Perišić

 

Jovanova ćerka je stomatolog po zanimanju.

-  Diplomirala je stomatologiju i brani diplomski ovih dana, pa ćemo napraviti i neko malo slavlje povodom toga. A onda sledi pripremanje svadbe. Sada su probe venčanica svaki dan pa dolazi u Beograd, kao i zbog drugih stvari. Znate već kako to ide - završava Perišić za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike