Sve ljubavi Sofije Milošević: Teniseri, fudbaleri, biznismeni! Ove frajere je volela pre nego što se skrasila pored Luke

17.01.2022

19:55

8

Zbog prirode posla kojim se bavi, uvek je među elitom, a s vremena na vreme su sevnule varnice

Sve ljubavi Sofije Milošević: Teniseri, fudbaleri, biznismeni! Ove frajere je volela pre nego što se skrasila pored Luke
sofija_milosevic_22042021_0014 - Copyright G.G./ATAImages

Sofija Milošević, popularna manekenka, uživa već nekoliko godina u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem. Sa njim ima sina Alekseja, a još jedan naslednik doći će ove godine. 

No, ovo nije prvi poznati muškarac sa kojim se Sofija zabavljala, a lista tenisera, fudbalera, biznismena je poduža.

G.G./ATAImages
 

Mladi teniser za početak

Jedan od prvih poznatih muškaraca sa kojima je Sofija bila u vezi je Viktor Troicki, proslavljeni teniser. Oni su se često pojavljivali na javnim događajima, fotografisali su ih paparaci, a čak se šuškalo da će stati na ludi kamen. 

No, ljubav se ipak ugasila, a kao jedan od razloga navodilo se da Sofija nije želela da bude u vezi na daljinu.

TSS
 

Njemu je bila prva javna veza

Utehu nakon raskida sa Troickim je Sofija pronašla u Filipu Živojinoviću, sadašnjem suprugu Aleksandre Prijović. Oni su počeli da se zabavljaju početkom 2008. godine, a naredne su se čak i verili. Ovo je za Filipa bila prva veza koju je javnost ispratila.

Iako sa Viktorom navodno nije želela vezu na daljinu, sa Filipom je to uspela da održi, jer je on neko vreme proveo na studijama u Hjustonu. Godine 2011. su ipak stavili tačku na vezu, a Filip je tada započeo romansu sa glumicom Majom Mandžukom.

Sa fudbalerom je potrajalo

Sofija je dugo bila i sa Ademom Ljajićem, fudbalerom turskog Bešiktaša koji je igrao za Fjorentinu dok je bio u vezi sa srpskom manekenkom. 

Tri godine su održavali vezu uglavnom na daljinu, iako je njihova romansa često bila propraćena zajedničkim putovanjima, ali i Sofijinim odlascima u Italiju, odakle je redovno objavljivala zajedničke fotografije. 

Ipak, posle tri meseca stavili su tačku na vezu, a kako je Sofija tada priznala medijima, daljina je učinila svoje i uticala da se ljubav ugasi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nepoznati naslednik iz Švajcarske

Šuškalo se da je pred kraj veze sa Ademom mlada manekenka počela da se viđa sa izvesnim bogatim naslednikom iz Švajcarske. 

Kako se navodilo u domaćim medijima, otac ovog momka je jedan od najbogatijih ljudi u Švajcarskoj, a ljubav se desila, kako to obično biva, na prvi pogled, u jednom beogradskom restoranu gde je tada slavila rođendan. 

Ubrzo su, navodno, započeli vezu, tokom koje je mladi bogataš skoro svake nedelje iz Ciriha dolazio u Beograd kod nje. Ipak, i ova veza bila je kratkog daha, o njoj Sofija nije javno govorila, niti objavljivala njihove zajedničke slike.

Još jedan teniser?

Sofija jednu vezu nikada nije želela da potvrdi, i to sa teniserom Damirom Džuhmurom. Uvek je isticala da je u pitanju samo prijateljska relacija, ali navodno je mnogo izvora bliskih manekenki i teniseru koji tvrde da su bili mnogo više od prijatelja.

Njihove fotografije iz noćnih provoda obišle su svojevremeno društvene mreže, a pravi problem nastao je kada je u celu priču umešana i Zorana Jovanović Zorannah. 

I dok jedni tvrde da je bosanski teniser u isto vreme bio s obe, drugi pak govore da je Zorannah u vezu s Damirom stupila posle Sofije, koja je želela da im pošto-poto napakosti objavljujući svoje i njegove stare, zajedničke slike i snimke.

MN Press
 

"Mirna" Luka za kraj

Pre nekoliko godina pažnju medija je privukla vest da je plavokosa manekenka smuvala napadača Real Madrida Luku Jovića. Ubrzo su priznali da su zajedno, a onda su usledili skupi pokloni i romantična putovanja.

Fudbaler, čija godišnja plata iznosi između 5 i 6 miliona evra, i manekenka su prošle godine dobili sina Alekseja, a u 2022. će dobiti još jednog naslednika. 

Čini se da je Sofija napokon pronašla svoju "luku" i ljubav svog života.

Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike