"Njen poziv ne bih odbila ni za živu glavu": Katarina Grujić želi da joj Aleksandra Prijović bude prija!

21.04.2024

19:20

0

Zbog koleginice otkazala nastup

"Njen poziv ne bih odbila ni za živu glavu": Katarina Grujić želi da joj Aleksandra Prijović bude prija!
Copyright Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll

Katarina Grujić i Aleksandra Prijović pojavile su se u istoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a nakon koje su ostvarile uspešne estradne karijere.

Povrh svega, dokazale su da među njima nema sujete, te su i danas ostale bliske koleginice. Katarina je zato sinoć bila Prijin specijalan gost na koncertu u Podgorici, zbog koga je otkazala zakazan nastup.

- Odložila sam nastup u inostranstvu zato što nisam želela ni za živu glavu da odbijem Prijin poziv. Velika je čast kada vas neko ceni, poštuje i pozove jer želi da baš vi budete njegov gost. Uvek bih to uradila, a znam da mi moja publika neće zameriti što smo nastup pomerili za koji dan - rekla je ona, pa dodala:

 

- Nebrojeno puta sam izjavila da sam presrećna zbog Aleksandre i da je ona i te kako zaslužila sve ovo što joj se dešava! Konstantan rad, nesporan talenat i veliki broj hitova koji je do sada otpevala definitivno su prouzrokovali ovaj broj hala koje je popunila do poslednjeg mesta. To koliko je ona normalna i skromna devojka, uprkos uspehu, novcu i statusu koji je stekla, za svako su poštovanje i divljenje. U Beogradu sam na njenom koncertu u Areni bila u publici i tada sam plakala od sreće, a sada, kada sam s njom delila binu, ne mogu vam opisati kakve su me sve emocije preplavile. Posebno zato što sam s njom pevala u Crnoj Gori, rodnoj zemlji moga oca - rekla je Kaća za Informer.

Ona je potom otkrila da se sa svojom koleginicom šali kako će njena ćerka Katja i Aleksandrin sin Aleksandar jednog dana biti par.

- Ja se stalno šalim na račun toga da će mali Aleksandar i Katja, kad porastu, biti savršen par. Oboje su sad već prelepi, a volela bih i da naslede talenat za muziku od svojih majki - rekla je kroz smeh Kaća i dodala da njen suprug Marko Gobeljić nije mogao da prisustvuje koncertu zbog profesionalnih obaveza, ali je sve vreme bio na video pozivu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike