„Da se više nikad ne udam, da ne rodim... Sve je to okej!" Indi otvorila dušu: Za mene ljubav ne postoji!

16.04.2024

08:30

0

Zbog brodoloma na ovom polju izuzetno je razočarana

„Da se više nikad ne udam, da ne rodim... Sve je to okej!" Indi otvorila dušu: Za mene ljubav ne postoji!
Indira Aradinović Indi - Copyright Instagram screenshot / indy_ara_indira

Indira Aradinović Indi nedavno je povodom godišnjice razvoda objavila na društvenim mrežama fotografiju sa bivšim suprugom, te njega nazvala edipovcem i lažovom, što je svakako privuklo ogromnu pažnju javnosti. Kao gošća jedne emisije, a razgovarajući o svojoj privatnosti, pevačica je dodatno šokirala priznanjem da smatra da „ljubav ne postoji", ne skrivajući i koliko je razočarana pređašnjim iskustvima.

Pošto se osvrnula na svoju prošlost i priznala da je jednu vezu i to sa nekim s estrade uspela da sakrije, iako nije otkrivala identitet tog muškarca, svakako je bila zaintrigirala. Svoju budućnost, sa druge strane, trenutno ni sa kim ne vidi i to joj ne predstavlja nikakav problem. 

 

 

- S obzirom na to da sam ja jedan emotivni Rak, a mi smo malo i sebični, narcisoidni; Venera u Lavu, volim da sam više voljena, ali volim i da volim. Šta znam, mislim da sam... Ovo je teška tema. Mislim da ljubav ne postoji. Izvinjavam se tebi i svima... Za mene ljubav ne postoji, ja se ograđujem. I to je to. Moja iskustva su pokazala. Zaista, život me je demantovao i ja sada uopšte nemam problem da živim i bez ikoga, da ostanem sama, da ne rodim, da nemam muža nikada više, to je meni okej zato što sam ja stvarno srećna u ovoj koži u kojoj sam sada - pričala je Indi Luni Đogani u „Bunkeru", pa je dodala kako nikad srećnija ni zahvalnija Bogu nije bila, što smatra da je veoma važno.

Potom, napravila je i mali osvrt na sebe u prošlim vezama.

 

 

- U vezama sam nekako uvek žrtva, nešto trpim, negde nisam prihvaćena, ako tu nešto ne valja, ne ide. Znam zašto, zato što sam ja vrlo posebna i svoja, imam stav, „znam da sam lepa, nisam slepa, takvu me majka rodila, mogu da biram..." Razumeš. I, prosto, to ljudima smeta. Moraš da si podređen da bi drugima odgovarao - smatra  Aradinovićeva koja, prema sopstvenom priznanju, u ljubav više i ne veruje, ali svakako ne sumnja u Božiji plan.

Upitana za svoje kriterijume i šta joj je važno da muškarac ima ne bi li je osvojio, nasmejala se pa ispričala:

- Meni sada ništa više nije važno.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Idealizovala sam ih, to je moj problem. Stavim ružičaste naočare, nadogradim njihove nedostatke, preuzmem njihove uloge na sebe; budem ja tu i voljena, naravno, ja sam i njih fascinirala, ali nikad se nije ispostavilo da to potraje i prosto smatram da ja nisam za veze - iskrena je bila Indira u pomenutoj emisiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike