Ljubavna priča Sofije Milošević i Filipa Živojinovića: Nju nećete prepoznati, a njemu je to bila prva javna veza! (FOTO)

11.01.2022

12:54

4

Romansu su započeli pre 14 godina, njegovo školovanje ih je razdvojilo, a onda se desio veliki preokret

Ljubavna priča Sofije Milošević i Filipa Živojinovića: Nju nećete prepoznati, a njemu je to bila prva javna veza! (FOTO)
porse_ada_12032010_0031 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Početkom 2008. godine, u domaćim medijima je odjeknula vest da je novi estradni par stigao na scenu! 

U pitanju su bili Sofija Milošević, tada manekenka u usponu i Filip Živojinović, sin bivšeg srpskog teniskog asa Bobe Živojinovića. 

Njihova veza je bila ispraćena od strane domaćih medija, a ovo je bila prva javna ljubav Filipa Živojinovića. Nekoliko meseci pošto su otpočeli romansu, on se odselio u Hjuston zbog studija, a Sofija ostala u Beogradu. 

G.G./ATAImages
Sofija Milošević

Ona je tada radila već u Milanu, a pravila je velike planove za Pariz i Njujork. O vezi sa Filipom je ovako govorila:

- Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali i tako… (smeh) - govorila je ona.

Kako je rekla tada za domaće medije, plašila se da će se mnogo toga promeniti zato što im je veza na daljinu, ali su ubrzo shvatili da se jako vole. 

Njegove roditelje je upoznala, ali i on njenu porodicu.

- Moja mama je prvo bila skeptična, ali kada ga je upoznala, oduševila se zato što je jako fin i pametan - pričala je Sofija, a na konstataciju da su kratko u vezi, a već je sve brzo delovalo ozbiljno, rekla je:

- Jeste, jer dok je bio ovde, provodili smo sve vreme zajedno, tako da nam se činilo da smo mnogo duže zajedno nego što zaista jesmo - ispričala je ona.

Zanimljivo je da je Sofija, pre nego što je uplovila u romansu sa Filipom, bila u vezi sa jednim od njegovih najboljih drugova - Viktorom Troickim. Međutim, njih dvojicu to nije poremetilo, već su nastavili i dalje da se druže.

ATAImages/ M.M.
Filip Živojinović

Filip i Sofija su 2009. godine otišli korak dalje - verili su se kada je on imao 24, a ona 19 godina. 

Veridba se dogodila dok su, kako se tada pisalo, "poneseni avanturističkim duhom leteli balonom iznad Zrenjanina".

No, to nije dugo potrajalo. Već 2011. godine odjeknula je vest da je Filip u vezi sa glumicom Majom Mandžukom, a oboje su u to vreme bili u Americi. 

ATAImages/ M.M.
Maja Mandžuka

Prvi put su se pojavili u javnosti na koncertu Zdravka Čolića, a Maja je zbog Filipa raskinula vezu sa biznismenom iz Crne Gore sa kojim je bila 10 godina.

Par je počeo da živi zajedno samo par meseci kasnije u Los Anđelesu gde je Maja radila kao producent, a Filip kao sporstki agent. Njihova veza je pukla nakon četiri godine.

Što se tiče Sofije, ona je posle Filipa uživala u dugogodišnjoj romansi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, o čemu se mnogo pisalo i pričalo. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Adem Ljajić

Danas, Sofija je u vanbračnoj zajednici sa Lukom Jovićem, mladim fudbalerom, sa kojim ima sina Alekseja, a ove godine će na svet doći još jedan naslednik. Kada se pogledaju njene fotografije iz vremena kada je bila sa Filipom i sada, vidi se da je dosta promenila svoj izgled, ali lepota je i dalje krasi.

Instagram printscreen/sofijamilo
Sofija Milošević i Luka Jović

S druge strane, Filip se 2018. godine oženio pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom je dobio sina Aleksandra. Njih dvoje žive na Bežanijskoj kosi, a Filip je velika podrška svojoj supruzi u svim njenim projektima i muzičkim poduhvatima.

ATAimages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike