Pale teške reči! Obradović napao Karleušu, a onda je usledio brutalan odgovor pevačice! (FOTO)

03.01.2022

18:20

14

Nije dala na sebe i svoj grad

Pale teške reči! Obradović napao Karleušu, a onda je usledio brutalan odgovor pevačice! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Političar Boško Obradović prozvao je Jelenu Karleušu i njen spektakularni nastup za doček Nove godine ispred Skupštine Srbije, nazvavši ga "antimuzičkim" i "promocijom homoseksualizma". Očekivano, Jelena mu nije ostala dužna.

TANJUG/ JADRANKA ILIC
 

- Beograd, srpska prestonica, ponovo je osramoćen antimuzičkim nastupom Jelene Karleuše i promocijom homoseksualizma koji se podvaljuje mladima na dočeku fiskalne Nove godine, a to sve prenosi TV sa nacionalnom frekvencijom. Zli Vesić je ponovo ponizio naš Beograd i Srbiju - poručio je Vesić, a JK mu je odgovorila:

- Vi ste meni super, baš mi je žao što takav muzički stručnjak kao vi nije novi član žirija "Zvezde Granda"! A i zgodni ste, sigurno bi pravili veliki rejting tim "cool" fašističkim ispadima protiv svojih građana i javnih ličnosti (Ceca je predosadna). Odakle ste? Ja kao rođena Beograđanka nisam sigurna da smo rođeni u istom gradu koji nazivate svojim. Mi Beograđani ne mrzimo nikoga, za nas su svi dobrodošli u ovaj grad, pa i Vi - napisala je Jelena, i dodala: "Smrt fašizmu, sloboda narodu".

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Karleuša se osvrnula i na Boškovu opasku "Zli Vesić":

- A taj "zli" Vesić kako ga ovaj čovek naziva je od Beograda napravio centar sveta u novogodišnjoj noći, doveo 100.000 turista iz čitavog regiona za doček i pokazao da smo grad velikog srca koji ne deli ljude po nacionalnosti, veroispovesti ili seksualnom opredeljenju. Ja volim Beograd - zaključila je Karleuša.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike