Breskvica u s*ksi izdanju odgovorila Karleuši na nisku ocenu njenog modnog odabira (FOTO)

21.04.2024

18:01

0

Nije ostala imuna na provokaciju

Breskvica u s*ksi izdanju odgovorila Karleuši na nisku ocenu njenog modnog odabira (FOTO)
Jelena Karleuša, Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Vladan Mišić

Jelena Karleuša se nedavno ponovo našla u ulozi modnog žirija, a po običaju bila je surovo iskrena na odevne kombinacije njenih kolega.

Što se tiče stajlinga Anđele Ignjatović Breskvice, Karleuša je priznala da nema konkretno šta da joj zameri, ali joj je na kraju ipak dala nisku ocenu - dvojku.

Međutim, Breskvica nije bila imuna na ovo "peckanje", te joj je ubrzo odgovorila na Instagramu slikom u ljubičastoj čipki i napisala: "Bolje dva boda nego nula".

Podsetimo, Karleuša je Breskvici najviše zamerila to što ima "neutralan vajb".

- Da mi niste rekli da je ovo Breskvica ne bih je ni prepoznala, da li nju uopšte neko prepoznaje? To su ti ljudi koji imaju neki neutralni vajb. Ovo nije loša haljina, neke devojke, ništa specijalno, ali ništa ni previše pogrešno - rekla je Karleuša koja je sigurna da je ne bi prepoznala da joj pokuca na vrata.

- Pa ne, verovatno bih mislila da deli letke za fast fud. To su neke nove zvezde koje nemaju tu harizmatičnu crtu pravih igrača, nego se pojave, bitišu i nestaju - dodala je ona, međutim, za njen stajling je rekla da je "bleda i prazna krpa".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike