Kostimi su pucali na meni! Karleuša otkrila kakve je sve pehove doživela na novogodišnjem nastupu

03.01.2022

11:04

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica priznala i da li je imala tremu tokom koncerta ispred Skupštine

Kostimi su pucali na meni! Karleuša otkrila kakve je sve pehove doživela na novogodišnjem nastupu
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jelena Karleuša izazvala je razne komentare svojim izgledom u novogodišnjoj noći, odnosno kostimima koje je ponela na nastupu ispred Skupštine Srbije. Koncert je, naime, otvorila u kostimu sa belim detaljima i dodacima koji su podsećali na ledenice, pa su je mnogi prozvali "ledenom kraljicom". Nakon toga se presvukla u crveni kostim, koji je u jednom trenutku dopunila bundicom. Za kraj, ona je nosila zlatni triko sa interesantnim detaljem na glavi sa peruškama. 

Kako je istakla danas prilikom gostovanja u jutarnjem programu televizije Prva, kostimi su na njoj tokom nastupa počeli da pucaju, ali je ona to uspešno uspela da sakrije.

Printscreen Youtube/ TVPrva
 

- Kostimi su na meni pucali sve vreme ali ja sam profesionalac pa niko to nije video. Od jakih koreografija i pokreta to je sve počelo da puca, ali to se dešava i drugim igračima i pevačima, nije to ništa novo - rekla je Jelena voditeljskom paru Marijani Tabaković i Filipu Čukanoviću.

Ona je zatim dodala da je ovaj koncert njen poklon Beogradu.

- Motiv je da budem najbolja, motiv je da pomeram granice, motiv je da budem upamćena kao neko ko je radio ovakve nastupe... Ja sam neko ko radi tri decenije i zarađuje, pa bilo bi smešno da sebi ne mogu da priuštim ovako nešto i svojim Beograđanima. Ja sam ovo Beogradu poklonila - rekla je Jelena i otkrila da li je imala tremu prilikom ovog nastupa, kakav se ne dešava često.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Nisam imala nikakvu tremu, ja sam imala drugi problem. Kugla na kojoj sam se spuštala se ljuljala, morala je da se diže i spušta, imala je slobodan pad i ljuljala se na vetru. Vidite po mom glasu, teško je pevati po hladnom vremenu - rekla je Karleuša u Jutarnjem programu Prve.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Saznanja portala 24sedam jesu da Jelena nije sama finansirala kostime, već da je to deo dogovora sa dizajnerima koji žele da rade sa njom i koji žele da ona ponese njihove komade. U pitanju su poznati kreatori, a samo bunde koje je Jelena ponela koštaju između 20 i 30 hiljada evra. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kada se sve sabere, svaki kostim pojedinačno, cena za njih je oko 60.000 evra, što je preko 7 miliona dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike