„Ne može od ološa dobar čovek!" Karleuša odgovorila na Darine prozivke: Nemojte da je navlačite tamo gde je klizavo za kopita!

16.04.2024

10:30

0

Na rečima nije štedela

„Ne može od ološa dobar čovek!" Karleuša odgovorila na Darine prozivke: Nemojte da je navlačite tamo gde je klizavo za kopita!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara istakla je gostujući u jednom podkastu kako smatra da Jelena Karleuša „novim albumima nije uspela donese svetski zvuk u Srbiju". Na pitanje akonto toga odgovorila je:

- Svi znamo da nije - pa tako u neku ruku i rekla da nije usamljen slučaj.

Karleuša joj, s druge strane, nije ostala dužna. Oglasivši se na svom Instagramu uz isečak iz emisije u kojoj je bila Dara, napisala je najpre:

- Od Radojka može Kara-doj, Dojka-ra, JK-rado-al' (emotikon srednjeg prsta). Ali dobar čovek od ološa nikako.

Tu se nije i zaustavljala.

Dara Bubamara, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- I ko su ovi simpatični dečačići i od kad su oni sa Karleušom na Karleuša? Pitam za drugaricu (smeh). Dečaci, možda ja glumim ludilo sa svetskim facama, pravim svetske koncerte i albume i šetam po revijama Pariza sa Đorđinama... Možda Vog objavljuje moje slike sa „Vetements" piste i Kanje d*ka na mene... Ali sam ja ipak sa Fontane. Meni je valjanje u srpskom blatu omiljeni hobi. Tu sam nepobediva. Ne navlačite Radojku tamo gde je klizavo za kopita i oprezno sa tonom... Oprezno - zaključila je i emotikonom smeha do suza ona, pa zasigurno izmamila brojne reakcije svojih fanova.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike