Andreana Čekić i Jelena Karleuša se posle svađe družile u Dubaiju: Rekla mi je da sam dobar čovek!

24.04.2024

14:31

0

Imala je pogrešnu sliku o koleginici

Andreana Čekić i Jelena Karleuša se posle svađe družile u Dubaiju: Rekla mi je da sam dobar čovek!
Jelena Karleuša, Andreana Čekić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša i Andreana Čekić definitivno su zakopale ratne sekire, a Karleuša je koleginicu nedavno podržala i objavljivanjem njenog albuma na Instagram stori.

Čekićeva se sada osvrnula na njihovo pomirenje, te istakla da ne bi pridavala značaju to što dogodilo među njima.

- Ja se ne bih na to ni vraćala jer je to bila neka Tviter glupost, šala, njeni fanovi su "skočili" na mene zbog neke izjave gde sam ja, u principu, htela da budem duhovita, ali njima se to nije dopalo. Bila sam na blok listi (smeh) - sa osmehom je objasnila Andreana.

Printscreen RTV Pink
Andreana Čekić

Ona je dodala i da se sa koleginicom srela u Dubaiju, kao i da su razmenile lepe reči.

- Svi se mi menjamo... I očigledno se menjamo na bolje. Jeca i ja smo se malo posle družile i u Dubaiju, slučajno smo bile u isto vreme tamo. Jako smo se lepo provele! Mislim da je ona o meni imala drugačiju sliku, rekla mi je tada da sam mnogo dobar čovek, da se to vidi, a ja to isto mislim i o njoj - objasnila je Andreana, pa dodala:

- Mislim da o njoj ljudi, generalno, imaju jako iskrivljenu sliku. Ja sam je doživela kao vrlo emotivno biće, čak i povređenu ženu, ali se ona sa tim bori onako lavovski i to svi znamo. To je Jelena Karleuša. Ako te zavoli, ona će dati sve od sebe... Lojalan je prijatelj.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

Podsetimo, njih dve su se posvađale putem društvenih mreža, kada je Andreana objavila da Jelena laže da nikada nije pevala u kafani, a JK joj je ubrzo odgovorila u svom stilu.

- Molim moje fanove da ne napadaju razne Čekiće, turpije, bonseke, jer je svaki moj fan veća zvezda i ima više pratilaca od tih anonimusa - istakla je Jelena tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike