Poza koja čini čuda - idealna za one sa manjim polnim organom

28.05.2023

22:14

0

Autor: K. B.

Za one sa manjim polnim organom, jedan položaj može promeniti zadovoljstvo za oba partnera

Poza koja čini čuda - idealna za one sa manjim polnim organom
Copyright Freepik

U potrazi ste za novim načinima začinjavanja vašeg seksualnog života? Postoji jedan položaj koji bi mogao učiniti čuda, posebno za muškarce sa malim polnim organom. Ako želite dodati malo uzbuđenja u spavaću sobu, nećete biti razočarani ako isprobate ovaj položaj.

- Promena položaja u seksu je najbolji način da trenutno začinite svoj libido. To je zato što isprobavanje novih tehnika može dodati malo uzbuđenja u spavaću sobu - kažu stručnjaci.

Freepik
 

Sirena

Predstavljamo vam pozu koju ćete zaista ceniti - "Sirenu". Naziv je dobila po tome što vaše noge stišćete zajedno, stvarajući vizualni efekat repa sirene koji je okrenut nagore. Ali ova tehnika ima mnogo više pozitivnih strana.

Kako savladati seksualni položaj sirene?

Da biste uspeli u ovom seksualnom položaju, lezite sa spojenim nogama. Partner može da stane ili klekne, zavisno od visine. Ukoliko vam se čini da ste u neobičnom ili neprijatnom uglu, možete strategijski dodati nekoliko jastuka ili pomagala kako biste prilagodili visinu.

Prema seksualnom stručnjaku Gigi Engle, "Sirena" je izuzetna za duboku penetraciju. Kada vaše noge budu stisnute jedna uz drugu, osetićete čvršći stisak, što je savršeno ukoliko je vaš partner slabije obdaren.

- Ona takođe pruža veliku stimulaciju klitorisa - dodaje Engle.

Freepik
 

Ovaj položaj takođe otvara mogućnosti za eksperimentisanje sa seksualnim igračkama, uključujući i prsten za penis. Možete unapred uključiti i malo predigre kako biste izgradili iščekivanje.

Ne bojte se istražiti nove položaje i tehnike kako biste otkrili ono što najviše odgovara vama i vašem partneru. Vaša seksualna avantura je samo jedan "Sirena" položaj daleko.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike