Od čarobnjaka s lisicama do ljubitelja čarapa: Šta vaši seksualni fetiši govore o vama?

20.05.2023

22:22

0

Autor: K. B.

Spremite se za malo zabave uz dublje razmišljanje o vašim tajanstvenim sklonostima

Od čarobnjaka s lisicama do ljubitelja čarapa: Šta vaši seksualni fetiši govore o vama?
Copyright Freepik

Seksualni fetiši su uzbudljiva tema koja intrigira mnoge, ali kako zapravo tumačiti ove skrivene želje? Da li je ljubitelj stopala ujedno i perfekcionista ili je lišen svakog straha onaj ko voli vezivanje?


Hajde da istražimo neke od najčešćih fetiša.

Ljubitelj stopala

Krenimo od stopala, to je jedan od najpoznatijih fetiša. Možda vas zanima šta o vama govori ako ste zaljubljenik u stopala?
Pa, prema našoj humorističkoj teoriji, verovatno ste izuzetno pedantni i volite da stvari držite pod kontrolom. Kako biste se opustili, možda vam je potrebna mala doza hodanja po oblacima.

Vezivanje

Ako vam vezivanje pruža zadovoljstvo, to može ukazivati na to da ste osoba koja je hrabra, a možda i da posedujete malo avanturističkog duha. Niste baš ljubitelj rutine i volite isprobavanje novih stvari - pa zašto ne biste svog partnera malo vezali za promenu?

Uniforme

Obožavatelji uniformi verovatno jesu osobe koje cene autoritet i red. Možda vas privlače sigurnost i jasnoća koje uniforme simbolizuju. S druge strane, možda samo volite da fantazirate o vatrogascima ili policajcima, i to je sasvim u redu. Kao što kažu, svako ima svoj kostim za izvođenje.

Profimedia
 

Lateks

Za one koji osećaju privlačnost prema latexu, to može ukazivati na to da cenite osećaj moći i samopouzdanja. Možda volite da preuzimate kontrolu i da se osećate kao pravi superjunak ili superheroina u spavaćoj sobi. Uostalom, ko ne bi želeo da bude seksi Batman ili Catwoman?

Mrežaste čarape

Ljubitelji mrežastih čarapa često su osobe koje uživaju u dodavanju doze zavodljivosti i tajanstvenosti u svoj ljubavni život. Možda volite biti u središtu pažnje i isticati svoju individualnost. Pa, nema ničeg lošeg u tome da pokažete svoje mreže i osvojite srca drugih.

Igre uloga

Ako uživate u igri uloga i fantazijama, verovatno ste kreativni i maštoviti pojedinci. Roleplay ili igra uloga vam omogućava da se potpuno predate svojoj mašti i uživate u avanturama izvan svakodnevnog života. Možda želite da budete glumac ili glumica u svom ljubavnom životu i da stvorite nezaboravne scene koje će dugo ostati u sećanju.

Pexels
 

Dominacija i potčinjavanje

Za one koji uživaju u dominaciji ili potčinjavanju, to može ukazivati na to da ste osoba koja ceni ravnotežu moći u svojim odnosima. Možda volite da preuzimate inicijativu i kontrolišete situaciju, ili se radije prepustite partneru i uživate u tome da im ispunjavate želje. Bitno je da se osećate udobno i sigurno u svojim ulogama, uz jasno definisane granice i obostrani pristanak.

Voajerizam

Za one koji osećaju privlačnost prema voajerizmu, to može ukazivati na to da ste radoznali i da volite promatrati ili biti promatrani. Možda vas uzbuđuje ideja da ste deo nečega intimnog, ali na distanci. Važno je naglasiti da uživanje u voajerizmu treba biti uzajamno pristanak i poštovanje privatnosti drugih osoba.

Dakle, dok su naši seksualni fetiši deo nas i mogu otkriti nešto o našoj ličnosti, treba ih tretirati sa razumevanjem i prihvatanjem. Bez obzira na to da li su naši fetiši smešni, neobični ili uobičajeni, važno je da se osećamo slobodno da istražujemo svoje seksualne želje unutar granica pristanka i u skladu sa našim vrednostima. Budite otvoreni, iskreni i zabavite se u svom seksualnom putovanju jer na kraju krajeva, seks je deo ljudske prirode, a raznolikost nas čini jedinstvenima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike