U susret hladnoći i vetru: Ni ove sezone nećemo odoleti "teddy" kaputima

16.11.2021

16:50

0

Topli su, mekani, zgodni za kombinovanje i i dalje veoma moderni

U susret hladnoći i vetru: Ni ove sezone nećemo odoleti "teddy" kaputima
teddy - Copyright Printscreen/Instagram

Novembar nam je očekivano doneo pad temperature i jake vetrove, zbog čega sve više razmišljamo o kupovini tople zimske odeće koja će nas ugrejati u danima koji dolaze.

Već nekoliko uzastopnih sezona mekani i topli "teddy kaputi" slove za najpoželjnije na modnoj sceni, a njihovoj velikoj popularnosti ponovno bismo mogli svedočiti u mesecima pred nama.

Kada je italijanska kuća "Max Mara" 2017. predstavila nove modele svojih plišanih kaputa, potražnja za istim i sličnim modelima ne prestaje iz godine u godinu.

Da će i u aktualnoj sezoni jesen/zima imati ključnu ulogu, vidi se po ponudi dizajnerskih brendova, kao i pristupačnih "high street" prodavnica, ali i sve maštovitijih desena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Be.Modisious (@modisious_)

 

 

Takođe, popularnost "teddy" kaputa samo nastavlja da raste iz sezone u sezonu, te predstavljaju pametnu modnu investiciju.

 

Osim što su udobni, možete ih poneti u svakodnevnim odevnim kombinacijama, od odlaska na posao, fakultet ili školu, pa čak u prilikama koje zahtevaju elegantnije izdanje. Takođe ih možete pronaći u različitim dužinama.

 

 

Baš kao i proteklih godina, "teddy" kaputi u klasičnom predimenzioniranom izdanju i neutralnoj paleti boja su najzastupljeniji, a brojni brendovi odlučili su da odu korak dalje predstavivši osnovne verzije u efektnim bojama, poput ljubičaste ili optimistične žute.

Udobne bundice koje su uglavnom izrađene od veštačkog krzna veoma su praktične, jer osim što odlično izgledaju, vrlo su tople i pogodne čak i za najveće minuse.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike