Ruska šminkerka dokazuje da svaka žena može biti holivudska diva: Uspešno "krije" ožiljke i bubuljice, a transformacije su neverovatne

26.03.2021

18:45 >> 18:16

0

Pogledajte fotografije pre i posle

Ruska šminkerka dokazuje da svaka žena može biti holivudska diva: Uspešno "krije" ožiljke i bubuljice, a transformacije su neverovatne
Copyright Printscreen/Instagram

Goar Avetisjan je ruska šminkerka koja obične žene pretvara u holivudske dive. Ima svoju školu šminkanja, drži časove širom zemlje, a samo na Instagramu je prati preko 10 miliona ljudi.

Pritom, nijedan izazov nije pretežak za nju. Da li je u pitanju problematična koža sa mnogo bubuljica i neravnina, ili čak i ožiljci i opekotine, Goar ih uspešno maskira.

Ona damama, čak i u najvećim životnim izazovima, vraća volju za životom i budi nadu u bolje sutra.

Džamilija iz Dagestana zadobila je brojne opekotine kada je imala svega 2,5 godine. Ceo život ona je živela povučeno i sklanjala se od ljudi zbog svojih opekotina. Goar joj je platila kartu iz rodne zemlje kako bi je našminkala i popravila njeno samopouzdanje.

Odmah posle ove transformacije Julija je otišla u bolnicu na svoju hemo-terapiju. Ona i njen suprug bili su zapanjeni ovom promenom.

Lili je prošla kroz dve transplantacije kože zbog svojih belega od rođenja. Goar je uspela da prekrije njene ožiljke, kako bi bila lepa spolja koliko je i iznutra.

Printscreen/Instagram

Ovu damu je Goar srela slučajno i poželela je da je transformiše u pravcatu divu.

Pogledajte i ostale neverovatne transformacije ove mejk-ap umetnice.

Pročitajte još

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike