Đavolica Žizel Bundšen: Jedna od najlepših manekenki optužena za satanizam zbog naslovnice „Voga“

08.03.2023

15:46

0

Autor: Z. A.

Žizel je 142 puta bila na naslovnici „Voga“

Đavolica Žizel Bundšen: Jedna od najlepših manekenki optužena za satanizam zbog naslovnice „Voga“
Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Manekenka Žizel Bundšen (42) optužena je za satanizam nakon što se nedavno pojavila na naslovnici „Voga“ u pozi za koju neki misle da predstavlja đavola. Mnogi pišu da njen prikaz liči na uobičajen prikaz sotone.

Korisnici društvenih mreža povezali su manekenkinu pozu sa slikom Baphometa, simboličnog stvorenja koje je povezano sa đavolom u istorijskim zapisima o inkviziciji u 14. veku.
- Kada je omiljena estetika među slavnima postala sotonska? - napisala je jedna osoba na Twitteru.

„Primetite sličnost izraza na njenim rukama, subliminalni rog formiran linijama slova O i G, odeću i boje satanske sveštenice i nalazi se pored Baphometove slike“, „Zašto je crvena boja odjednom postala toliko woke", „Satanska veštica", samo su neki od komentara na Twitteru.

Podsećamo, „Žizel“ je za „Vog“ pozirala u crvenoj Valentino haljini, a kosa joj je bila skrivena ispod crvene zalizane kratke perike. Naneli su joj dosta šminke i potpuno izbledeli ten. Na usne su joj stavili crveni ruž, dok su joj oči ukrasili crnom senkom. Lice su joj još krasile dijamantske minđuše, a celi look delovao je mistično.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Žizelin izgled osmislio je stilista Ib Kamara, koji ujedno obavlja posao glavnog urednika časopisa „Dazed“. Spomenimo i kako je Žizel do sada bila na čak 142 međunarodne naslovnice „Voga“ tokom svoje manekenske karijere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike