Trudnicama je sve dozvoljeno: Hilari Daf u iščekivanju četvrte bebe prošetala u spavaćici (FOTO)

26.04.2024

11:11

0

Autor: V. I.

Glumica sitno broji do svog četvrtog porođaja

Trudnicama je sve dozvoljeno: Hilari Daf u iščekivanju četvrte bebe prošetala u spavaćici (FOTO)
profimedia-0643125812 - Copyright Profimedia

Glumica i preduzetnica Hilari Daf  pokazala je svoj trudnički stomak tokom izlaska sa svojom majkom Suzan u Los Anđelesu. Za njihovu šetnju, 36-godišnja glumica obukla se u bebiroze cvetnu maksi haljinu koja je i po materijalu, ali i po desenu izgledala kao spavaćica, te baloner do zemlje u mint boji. Svoj prolećni izgled uparila je s pastelnoroze kožnom torbicom Chanel sa dugim zlatnim lancem i karakterističnim štepom.

Zvezda filma "Kako sam upoznala vašeg oca" upotpunila je svoj izgled parom tamnoplavih i belih patika, ljubazno odbivši da odgovori na bilo kakva pitanja o terminu porođaja.

Ostavila je svoju plavu, ravnu kosu puštenu i dopunila prirodni izgled ružičastim rumenilom. Dodatno je stavila kvadratne statement minđuše, a kasnije je viđena kako nosi par naočara ovalnog oblika sa jarkonarandžastim okvirom. 

Profimedia
 

Dafova čeka svoju četvrtu bebu sa suprugom Metjuom Komom (36) s kojim ima već dve ćerke Benks (5) i Mej (2).

Prošle nedelje je podelila fotografije na kojima joj je glava puna akupunkturnih iglica i uz objavu: "Nežno pokušavajući da bebi dam obaveštenje o deložaciji“, što pokazuje da sitno broji do svog porođaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Tokom svoje prethodne trudnoće, pre pet godina, Dafova je napravila haos na društvenim mrežama kad je podelila Instagram stori na kojem jede salatu koja je poznata po tome da trudnicama izaziva porođaj s rečima "'@Caioti_pizza nemoj me izneveriti".

Instagram Story /printscreen / hilaryduff
 

Stanje u trudnoći glumice postalo je predmet pažnje njenih dugogodišnjih obožavatelja u proteklih nekoliko meseci, a mnogi su se obratili da se raspitaju o njenom terminu porođaja. U objavi na društvenim mrežama rekla je da ceni lepe želje svojih fanova i da takođe odbrojava dane do dolaska svog deteta. Međutim, rekla je da neće otkriti nikakve informacije o terminu porođaja svoje bebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike