Nova dimenzija bleštavog osmeha: „Sredio sam zube u Turskoj i sad u noćnom klubu izgledam kao svetiljka, svi mi se smeju“ (VIDEO)

01.12.2022

10:02

0

Autor: Z. A.

U Britaniji je poseta zubaru papreno skupa - pa mnogi odlaze u inostranstvo da srede zube

Nova dimenzija bleštavog osmeha: „Sredio sam zube u Turskoj i sad u noćnom klubu izgledam kao svetiljka, svi mi se smeju“ (VIDEO)
Čovek koji je sredio zube - Copyright Printscreen: TikTok/ nscottduxbury

Bleštavi osmeh kod njega je dobio jednu sasvim novu dimenziju. Najpre mu nije bilo jasno zašto svi bulje u njega, već je pomislio da je zbog sređenih zuba postao jako privlačan, ali...

Skot je tiktoker koji je odlučio da uradi ono što mnogi danas rade, posebno ako žive u Velikoj Britaniji ili drugim državama gde je poseta zubaru sve samo ne jeftina - otišao je Tursku da sredi zube.

I sve je bilo u redu, bilo je zadovoljan rezultatom, sve dok se nije pojavio u noćnom klubu i shvatio da ljudi zure u njega, šapću i jedva suzdržavaju smeh.

Kad se pogledao, shvatio je o čemu se radi. Svaki put kad se nasmejao, zubi bi mu nenormalno zasjali u mraku, kao da su fluorescentni. Bleštavi osmeh kod njega je tako poprimio jednu sasvim novu dimenziju.

Pogledajte ga u videu koji je snimio u noćnom klubu, zaista je neveroatno:

I sam se smejao kao lud kad je video kako izgleda.

Nije spomenuo šta je točno radio kod zubara u Turskoj.

Komentari uz njegovu objavu na TikToku su raznoliki, a ovo su neki od njih:

„To je svetlije od moje budućnosti“, „Radim u polju dentalne medicine 32 godine i ovo je smešno!“, „Molim vas, uzeću i ja set neonski belih koji svetle u tami.“ „Na tvom se mestu ne bih smejao“, prenosi The Sun.

Inače, Skot voli da pleše oko šipke, a tu je bleštav osmeh i te kako važan za dobar utisak kod publike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike