Kao u zlatno doba Holivuda: Amal Kluni zablistala u najglamuroznijem izdanju do sada, a ni Džordž uopšte nije loš (FOTO)

01.10.2022

09:30

0

Autor: Z. A.

Par na glamurozan način uživa u ljubavi i pažnji

Kao u zlatno doba Holivuda: Amal Kluni zablistala u najglamuroznijem izdanju do sada, a ni Džordž uopšte nije loš (FOTO)
Amal i Džordž Kluni Profimedia - Copyright Profimedia

Džordž i Amal Kluni izgledali su poput para iz zlatnog doba Holivuda kada su ovog četvrtka stigli na prvo izdanje dodele nagrada Justice Albie Awards u organizaciji glumčeve humanitarne fondacije

Glamurozna dodela, koju nisu propustile brojne zvezde, održala se u prostorima Javne knjižare u Njujorku, a u pratnji supruga Amal Kluni blistala je u haljini inspirisanoj modom 20-ih godina prošlog veka.

Prema nekim navodima, kreacija je delo modne kuće „Versace“ na čelu s Donatelom, a nju je uradila samo za Amal. Zlatna haljina na poznatoj pravnici replika je lila modela brenda iz jesenje couture kolekcije za 2018. godinu.

Profimedia
 

Nizovi svetlucavih, dugih resica na haljini korsetne postave Amal su učinili glavnom zvezdom na crvenom tepihu, a njen retro utisak dodatno je istaknula talasastom bob frizurom i prigodnim makeupom u znaku crvenog ruža.

Nagrade Klunijeve humanitarne fondacije namenjene su odavanju počasti „novinarima, borcima za ljudska prava i drugim braniteljima globalne pravde koji su 'izloženi velikom riziku zbog onoga što rade'. Događaj je dobio ime po Albiju Sašu, južnoafričkom advokatu i sudiji pritvorenom zbog svoje borbe protiv aparthejda.

Uoči gala događanja, bračni par Kluni protekle sedmice proslavio je osmu godišnjicu braka na posebnoj večeri u Njujorku, a lepa Amal (44) tim je povodom zablistala u efektnom, crno-belom izdanju.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike