Morbidni napadi na Vučića: Dok se predsednik Srbije lavovski bori za našu zemlju, besomučno ga vređaju, kao i njegovu porodicu! (FOTO)

26.04.2024

16:14

0

U pitanju je već oprobani recept koji primenjuju svaki put kada se Vučić lavovski brani naše vitalne nacionalne interese

Morbidni napadi na Vučića: Dok se predsednik Srbije lavovski bori za našu zemlju, besomučno ga vređaju, kao i njegovu porodicu! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

U trenutku dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić lavovski bori za naš narod i državu, razni srbomrsci iz regiona, ali i neki opozicionari iz Beograda, vode prljavu kampanju protiv srpskog lidera. Svi oni žele da nas zauvek obeleže kao genocidan narod, a pošto se Vučić tome žestoko suprotstavio, udarili su su na njega mučki sa svih strana. 

Napadi su postali naročito ogavni, jer se nisu ustremili samo na predsednika,  već i na njegovu porodicu, koju su besomučno psovali i vređali.

U pitanju je već oprobani recept koji primenjuju svaki put kada se Vučić lavovski brani naše vitalne nacionalne interese, ulažući i poslednji atom snage kako bi sačuvao Srbiju i srpski narod i odbranio ih od svake ale i vrane koja je rešila da nas brutalno napadne. 

Sarajevski, zagrebački, prištinski i ostali botovi su samo medijska prethodnica i artiljerijska podrška raznim političkim i kriminalnim organizacijama u regionu i Srbiji, stranim ambasadama i raznim "analiticarima" koji su rešili da dehumanizuju, a zatim uklone Vučića. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike