Lepa Amal Kluni, pored lepe Džulije Roberts, ukrala pažnju na premijeri novog filma svoga supruga - i to u jednostavnoj haljini

08.09.2022

13:02

0

Autor: Z. A.

Dominacija stila i zrelosti

Lepa Amal Kluni, pored lepe Džulije Roberts, ukrala pažnju na premijeri novog filma svoga supruga - i to u jednostavnoj haljini
Tan2022-9-7_195525631_0 - Copyright TanjugScott Garfitt/Invision/AP

Juče je u Londonu održana premijera filma „Karta za raj" (Ticket To Paradise), u kojem glumi Džordž Kluni i njegova dugogodišnja prijateljica Džulija Roberts, ali pažnju na crvenom tepihu  ovim holivudskim zvezdama ukrala je supruga glavnog glumca.

Amal Kluni, 44-godišnja advokatkinja za ljudska prava , izgledala je poput prave holivudske dive u jednostavnoj a efektnoj kreaciji.

Tanjug
 

I ovoga je puta atraktivna brineta dokazala zbog čega je uvijek vrlo visoko na listama najbolje odevenih žena sveta.

Uspešna Britanka libanskog porekla blistala je u glamuroznoj haljini ukrašenoj sitnim perlicama s tankim naramenicama koja je istakla njenu zavidnu figuru, a look „devojke od milion dolara“ zaokružila je elegantnom frizurom stilizovanom u bogatim talasima, zlatnim klačom i crvenim ružem.

Haljina Johna Galliana seže do poda, ima V-izrez i tanke naramenice, a deo je kolekcije za proleće/leto 2001. godine.

Tanjug
 
Tanjug
 

Za londonsku premijeru Džulija Roberts odabrala je elegantan stajling: statement haljinu s potpisom kuće Alexander McQueen s printom koji je teško ne primetiti.

Ljubiteljka minimalizma i ovoga je puta igrala na kartu neutralnih boja poput bele ili crne koje su uvek dobar izbor kad se radi o svečanim prilikama.

Tanjug
 

Posebnost ovoj zanimljivoj kreaciji daju motivi izvezeni sitnim kristaliima.

Tanjug
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike