Zdravko Čolić napunio 71, a i dalje izgleda ko dečko: U ovome je tajna njegove mladolikosti

01.06.2022

04:22

0

Autor: Z. A.

Mladolik i u osmoj deceniji! Evo čemu legendarni pevač može da zahvali za stalno podmlađivanje

Zdravko Čolić napunio 71, a i dalje izgleda ko dečko: U ovome je tajna njegove mladolikosti
Copyright Foto: RTS Promo

Zdravko Čolić je jedna od najvećih zvezda sa ovih porstora, nekada od Vardara pa do Triglava, a sada... I pre dva dana - 30. maja - proslavio je rođendan i napunio 71 godinu. I to ne bi bilo neobično da čovek ne izgleda 30 godina mlađe.

Naime, Zdrvako toliko vodi računa o sebi i svom zdravlju da izgleda kao u vreme kada je pevao „Ti si mi u krvi“. To je činjenica. No, Čola ima neke male tajne kojima održava i mladost i dobar glas.

Za najvećom muzičkom zvezdom ovih prostora decenijama uzdišu dame koje je začarao svojim glasom, a mnoge posebno zanima njegov recept za podmlađivanje.

U 72. godini pevačka legenda izgleda ko momak, dok je za njegovu liniju zaslužna ne samo ishrana već i redovno bavljenje sportom.
Zdravko uživa u trčanju i ta aktivnost mu omogućava i da svakodnevno bude na svežem vazduhu.

Međutim, to nije jedini način na koji popularni pevač koristi kiseonik kao moćno sredstvo za jačanje zdravlja i podmlađivanje.

Prema pisanju magazina "Hello", legendarni Čola se podvrgava i tretmanu u hiperbaričnoj komori i to doprinosi vitalnosti čitavog njegovog organizma.

Printscreen Youtube/Paparazzo lov
 

U ovoj posebnoj kapsuli se udiše pod povećanim pritiskom pa on, putem krvi, brzo stiže do svih ćelija i tkiva u organizmu. Efekti su mnogostruki. Zaustavlja se rast bakterija, usporava starenje ćelija, poboljšavaju mentalne funkcije.

ATAImages/ A.A.
 

Ovakvi tretman omiljeni su kod sportista jer ima pomažu da se brže oporavljaju nakon povreda. Hiperbarična komora podstiče proizvodnju kolagena, a se regeneriše i kožno i potkožno tkivo. Izuzetno je važno da se tretmani obavljaju uz nadzor i prema svim preporukama lekara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike