Tri lekcije sa Kroazete: Viktorijin anđeo u šik-šok haljini, Džulija Roberts u muškom odelu, a En Hatavej nosi safir iz „Titanika“ (FOTO)

20.05.2022

14:23

0

Autor: Z. A.

Nekim ženama je za glamur dovoljan samo osmeh

Tri lekcije sa Kroazete: Viktorijin anđeo u šik-šok haljini, Džulija Roberts u muškom odelu, a En Hatavej nosi safir iz „Titanika“ (FOTO)
profimedia-0692745080 - Copyright Profimedia

Kad bi neki zalutali vanzemaljac svratio ovih dana do Kana i uputio se do Kroazete, pomislio bi da je posredi neki modni hepening, i na pamet mu ne bi pala ideja da su se u mondenskom gradu na jugu Francuske ljudi zapravo okupili oko sedme umetnosti.

A trećeg dana 75. filmskog festivala u Kanu lekcije iz glamura sa crvenog tepiha poslele su En Hataej, Džulija Roberts i Alesandra Ambrosio uoči premijere filma „Armageddon Time“.

Od tri dame posebnu pažnju privlačila je legendarna Džulija Roberts. Za nju kao da je vreme stalo, a kombinezon inspirisan muškim odelom bio je pun pogodak.

54-godišnja glumica izgledala je senzacionalno u crnom „Louis Vuitton“ kombinezonu i sa „Chopardovim” nakitom dok se široko smešila pred kamerama otkrivajući svoj prepoznatljiv osmeh.

Tanjug
 
Tanjug
 

Pažnju je privukla i manekenka Alesandra Ambrozio u spektakularnoj beloj haljini sa zanimljivim detaljima na dekolteu, s neobaveznom punđom i okovratnikom od dijamanata i rukavicama za dodatnu dozu glamura.

Profimedia
 

 

Tanjug
 

 

 

I lepa En Hatavej (39) privukla je pažnju svih prisutnih na Kroazeti.

Atraktivna brineta prefinjene lepote izgledala je poput princeze u divnoj kreaciji s potpisom „Armani Privéa“ bez naramenica ukrašenoj šljokicama s raskošnim šalom.

Hatavejeva je ovaj genijalan stajling upotpunila srebrnim štiklama i nakitom „Bulgari“, uključujući ogrlicu „Mediterranean Reverie“ sa safirom iz Šri Lanke od 107,15 karata poput onog koji je nosila Kejt Vinslet u filmu „Titanik“. Modnu kombinaciju za svaku pohvalu zaokružio je decentan make up i trendi frizura s razdeljkom po sredini.

Tanjug
 
Tanjug
 
Tanjug
 
Tanjug
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike