Tom i Džeri u prirodnoj veličini: Mačka i hrčak podelili internet - jedni su oduševljeni, a drugi smatraju da ovo nije dobra ideja (VIDEO)

10.08.2022

16:20

0

Autor: Z.A.S.

Da li je pametno pustiti ih da se igraju zajedno?

Tom i Džeri u prirodnoj veličini: Mačka i hrčak podelili internet - jedni su oduševljeni, a drugi smatraju da ovo nije dobra ideja (VIDEO)
Mačka i hrčak - Copyright Printscreen/Reddit/aww

Da li ste nekada videli Toma i Džerija? Naravno da jeste, u crtanom filmu. Međutim, ako bi ovi omiljeni crtani likovi zaista postojali, nadamo se da bi bili sličniji ovoj mački i hrčku.

U snimku, koji je nedavno objavljen na Redditu, vidi se hrčak kako gricka kreker koji drži u šapicama.

Za to vreme, mačka stoji iznad njega i nežno ga hvata za vrat. Međutim, mačka se ne pomera. Razlog je prilično simpatičan.

Iako je htela negde da ga odvede, ipak je sačekala da završi sa grickanjem svog krekera, a onda ga je podigla i odnela.

Mnogi su prokomentarisali da je njen potez presladak, ali, bilo je i onih koji su smatrali da nije dobro što su vlasnici dozvolili mački da se igra sa hrčkom.

"Problem je u tome što bi hrčak, u igri sa mačkom, mogao da se povredi u sekundi. To može da se dogodi toliko brzo da vlasnik možda ne uspe ni da odreaguje. Zbog načina na koji se mačka igra, hrčak bi mogao da izgubi oko, polomi šapu, ili nešto gore", stav je jednog korisnika.

"Da, ovo je opasno po hrčka. Pogotovo ako napravi neki pogrešan potez zbog kojeg će mačka pomisliti da je to plen. Onda će reagovati instinktivno", smatra drugi korisnik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike