Veverica izgradila gnezno ispred prozora, a zbog onoga što je nakon toga uradila, postala je zvezda Tik-Toka (VIDEO)

17.04.2022

13:51

0

Nakon nekog vremena ona i njeni mladunci su napustili svoj dom i otišli dalje

Veverica izgradila gnezno ispred prozora, a zbog onoga što je nakon toga uradila, postala je zvezda Tik-Toka (VIDEO)
Veverica - Copyright Printscreen/Tik-Tok/biscotteestunestar

Kada pomislite na kućne ljubimce, uglavnom vam na pamet prvo padnu kuce i mace.

Istini za volju, oni najčešće i jesu ljubimci. Međutim, znamo da nisu jedine životinje koje ljudi rado drže u domovima. Ili ispred njih.

Kako je Tik-Tok prava riznica najrazličitijih videa, ne treba da čudi što smo upravo na ovoj društvenoj mreži naleteli na video koji nas je oduševio.

I, ne, nisu u pitanju ni psi a ni mačke. Ali jesu veverice.

Tačnije, veverica po imenu Lemon Česnat, što u prevodu znači Limun Kesten.

Video u kome ovo maleno biće gradi gnezdo za svoju porodicu, postao je viralan na ovoj društvenoj mreži, a uskoro će vam postati jasno i zbog čega.

Naime, ona je danima dovlačila grančice i listove, kako bi napravila gnezdo između prozora i ograde na jednoj stambenoj zgradi.

Sve vreme je imala i nadzornika radova, mačku, koja ju je, sa druge strane prozora pažljivo nadgledala.

Nakon što je završila sa pravljenjem "kuće", preslatka veverice se udobno smestila u gnezdo i na svet donela svoje bebice.

@biscotteestunestar

C’est très émue que je poste ici la dernière vidéo de citron chataigne et son histoire. Merci à vous de nous avoir suivis dans cette aventure magique, nous sommes infiniment reconnaissants de tout : les siestes, les joggings sur rembarde, le nid, les bébés, vos commentaires. Ce sont des souvenirs précieux que nous chériront.Si ça vous arrive, n’intervenez pas : c’est le plus beau cadeau que vous puissiez faire. Bon voyage les loulous, que votre vie soit pleine de noisettes et de nids douillets.🤍

♬ SINGING WITH THE WOLVES - Anica

- Veoma je dirljivo što ovde postavljam video o Limun Kestenu i njenoj priči. Hvala vam što nas pratite u ovoj magičnoj avanturi, beskrajno smo zahvalni za sve: dremke, trčanje na ogradi, gnezdo, bebe i vaše komentare. To su dragocene uspomene koje ćemo čuvati. Ako vam se ovako nešto bude dogodilo, nemojte se mešati: to je najveći poklon koji možete dati. Srećan put dragi, neka vam život bude pun oraha i udobnih gnezda - piše u opisu videa u kome se vidi kako Lemon Česnat vredno gradi dom za svoju buduću porodicu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike