Svratite na „Vikend pasa“, pogledajte film „Pas“ i povedite kući jednog krznenog drugara

18.03.2022

18:13

0

Autor: 24sedam

Poklonite ljubav jednom psu

Svratite na „Vikend pasa“, pogledajte film „Pas“ i povedite kući jednog krznenog drugara
Dog vikend, foto Belkisa Abdulovic 3 - Copyright Foto: Belkiša Abdulović

Ovog vikenda možete da steknete svog najboljeg prijatelja. Samo treba da se uputite na „Vikend pasa“ (Dog Weekend) koji se od 17. do 20. marta održava u bioskopu „CineStar 4DX” u „Ada molu”.

Povod za ovaj interseantan vikend je prikazivanje hit komedije „Pas” sa Čeningom Tejtumom, a bioskop „CineStar” priredio je brojne aktivnosti namenjene ljubiteljima pasa.

Otvorena je digitalna izložba pasa za udomljavanje o kojima brinu organizacija „Beta“ i „Ventura“, tako da se na mestima gde se obično nalaze reklame za filmove sada mogu videti posteri napuštenih kuca koje su spremne za nove domove.

Pored toga, publika je uživala u druženju sa malinoa psima, belgijskim ovčarima, svetski priznate odgajivačnice „Mailigo“.

Foto: Belkiša Abdulović
 

Malinoa psi su u holu i u bioskopskoj sali pokazali svoje umeće i razveselili brojnu publiku. Ova rasa važi za veoma inteligentnu rasu pasa, oni su zvanični službeni psi policije svih zemalja EU, koriste ih i marinci, a u Srbiji se koriste u žandarmeriji i vojsci.

Foto: Belkiša Abdulović
 

„Dog vikend“ od 18. do 20. marta takođe pruža mogućnost najsrećnijim posetiocima da osvoje „Farmina“ poklone za svoje ljubimce, vaučere za ulepšavanje ljubimaca „Ave Pet Salona“, vaučere za studijsko fotografisanje ljubimaca „Pet studio Belgrade“ i da dobiju specijalizovan magazin za kućne ljubimce - „Pas“.

Foto: Belkiša Abdulović
 

 

Komedija „Pas“ (Dog) govori o bivšem vojnom rendžeru kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban zajednički život koji je izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Glavnu ulogu tumači čuveni Čening Tejtum, koji je i koreditelj ovog filma. Film „Pas“ ima visoke ocene publike na svetskim filmskim platformama.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike