Udala se za krpenu lutku koju joj je mama napravila još dok je bila tinejdžerka: „Ne svađamo se i potpuno me razume, sve žene mi zavide“

22.06.2022

17:39

0

Autor: D. R.

Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled, a sada nakon burne romanse, na red je došlo i venčanje

Udala se za krpenu lutku koju joj je mama napravila još dok je bila tinejdžerka: „Ne svađamo se i potpuno me razume, sve žene mi zavide“
meirivone_santinha - Copyright Prtinscreen/Instagram, meirivone_santinha

Brazilka, Meirivone Roša Mores (37), zaljubila se u mušku krpenu lutku Marsela kojeg je njena mama napravila za nju još dok je bila tinejdžerka. Kaže da je, kad joj je majka prvi put pokazala Marsela, odmah znala da je to ljubav na prvi pogled.

Naime, mama je njenog sadašnjeg muža, Marsela, odlučila da napravi jer je postala umorna od njenog stalnog žaljenja kako sve druge devojke imaju nekog, a ona je sama i nema nikoga s kim bi se zabavljala i plesala, a čim je Marselo bio dovršen, devojka je znala da je "onaj pravi".

Vremenom, desila se i burna romansa pa je par odlučio da se venča, a njihovom jedinstvenom venčanju prisustvovalo oko 250 zvanica. Kada je reč o njenom porodičnom životu sa Marselom 37-godišnjakinja kaže da je "divan", premda priznaje da joj je suprug prilično "lenj".

- Kao mlada devojka često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u severoistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marselo i sve je odjednom dobilo smisao. Zato sam odlučila da se udam za njega i bilo je predivno, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći - ispričala je za "Mirror".

Prisećajući se dana njihovog venčanja, Meirivon kaže:

- Bio je to prelep dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život s njim je božanstven. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.

Međutim, u njihovom braku ne teče samo "med i mleko", budući da Meirivon jedina u vezi radi i plaća račune.

- Marcelo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lenj. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje - objasnila je.

Nakon svadbe, mladenci su nedelju dan medenog meseca proveli u kućici na plaži u Rio de Ženeiru, a ubrzo su dobrodošlicu poželeli i svom detetu. Naime, u maju je Meirivon u pratnji medicinske sestre i lekara na svet donela i bebu koja neodoljivo liči na tatu.

- Stvarno me uznemirava kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvek govorim istinu i zaista sam srećna sa svojim mužem - zaključila je.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike