Zaljubila se u beskućnika ispred supermarketa, sada je udata za njega i dobili su dvoje dece

24.03.2022

15:39

0

Shvatila je da ne prestaje da misli na njega

Zaljubila se u beskućnika ispred supermarketa, sada je udata za njega i dobili su dvoje dece
jasmin i beskućnik1 - Copyright Printscreen/TikTok, jasminegrogan1

Priča je počela kada je Jasmin Grogan uočila stranca kako sedi ispred supermarketa pre nekoliko godina. Ponudila mu je nešto novca, ali u to vreme nije znala da će se njen život promeniti. On je odbio da prihvati Jasmininu ljubaznu ponudu, ali joj je pomogao sa njenim teškim kesama za kupovinu.

- I beskućnici su ljudi, dala sam mu priliku i sada smo zaljubljeni i imamo dvoje dece - priča Jasmin Grogan koja je pronašla ljubav na vrlo neobičan načini. Ona je pokušala da pomogne beskućniku ispred supermarketa pre nekoliko godina i ne sluteći da će on postati njena prava ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine (@jasmine_groganxo)

Jasmin je odlučila da beskućniku da šansu, nakon što mu je ponudila novac, a ona nije želeo da ga prihvati. Samim tim je privukao njenu pažnju. Upoznala ga je ispred radnje, kada je želeo da joj pomogne da odnese kese do kola.

Sada imaju dvoje dece, a Jasmin je odlučila da njihovu neobičnu ljubavnu priču podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine (@jasmine_groganxo)

- Jednog dana srela sam beskućnika koji je kupovao hranu. Ponudila sam mu novac, ali on nije hteo da ga prihvati. Ušla sam u prodavnicu i nastavila kupovinu, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njega. Izašla sam napolje i pitala da li mogu nekako da mu pomognem, rekao je da ne. Pitao me je da li želim da mi pomogne oko kupovine, što sam prihvatila. Pitala sam ga da li hoće da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je neprijatno, ali je rekao da želi i otišli smo na večeru - priča Jasmin i dodaje da su dugo razgovarali o njegovom životu. Ona mu je zatim kupila telefon kako bi mogli ostati u kontaktu.

- Održali smo kontakt. Nisam mogla da prestanem da mislim na njega - rekla je Jasmin i potom otkrila niz poruka kojima su održavali prijateljstvo.

Ona nije želela da to bude jedini put da su se sreli, pa ga je pitala da li da ga odvede na ručak. Nakon što je par završio s obrokom, Jasmin ga je pitala da li želi da dođe u njenu kuću. Prvo mu je ponudila da mu da nešto odeće a onda je on ostao i da prenoći kod nje. Ubrzo par se zavoleo, Jasmin mu je pomogla da sredi svoj fizički izgled, a potom i posao.

- Od tada se nismo rastajali. Smatram da se sve dešava sa razlogom, i drago mi je da su nam se putevi ukrstili. On je učinio moj život mnogo boljim i ne bih mogla da zamislim više ni jedan dan bez njega - zaključuje ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike