Crvena svadba: Mlada, mladoženja i kum proveli noć u zatvoru: Mlada udarila svoju majku štiklom, a mladoženja ujeo taštinog partnera

30.03.2022

13:17

0

Mlada Kler Gudbrend (26) povukla je majku za kosu i udarila je štiklom, mladoženja Emon Gudbrend (33) šutnuo je, udario i ugrizao jednog gosta, a njegov kum i brat Kiran Gudbrend (28) pridružio se i napao drugog

Crvena svadba: Mlada, mladoženja i kum proveli noć u zatvoru: Mlada udarila svoju majku štiklom, a mladoženja ujeo taštinog partnera
NINTCHDBPICT000722304998 - Copyright Facebook/Claire Goodbrand

Veliki dan jedne neveste prerastao je gotovo u krvoproliće nakon čega je uhapšena zajedno sa mladoženjom i kumom, pa su mladenci prvu bračnu noć proveli u zatvorskoj ćeliji.


Svadbeni prijem Kler i Emona Gudbrenda pokvarila je masovna tuča u kojoj je mlada napala sopstvenu majku.

Nevesta je zgrabila Čeri-En Lindzi (47) za kosu, udarala je pesnicama i nogama, a zatim je lupila cipelom po glavi pošto je pala na pod.

Mladoženja i njegov brat Kiran udarali su pesnicama i nogama Lindzinog partnera Dejvida Bojda, gurali mu palčeve u oči, ujedali ga i hvatali za vrat.
Kiran Gudbrend je takođe udario i šutnuo još jednog gosta, Gerija Brauna.

CCTV snimci venčanja u Zapadnom Lotijanu navodno pokazuju tuču koja se iz svadbene sale izlila na travnjak na obali u junu 2019.


Tada je pozvana policija, a mlada, mladoženja i kum, svi iz Udingstona u Lanarkširu, uhapšeni su i zadržani u pritvoru cele noći.
Printscreen: Facebook Claire Goodbrand
 

Novopečeni par je bračnu noć proveo u odvojenim ćelijama pre nego što se pojavio u šerifovom sudu u Livingstonu.

Kada su pušteni iz pritvora, mlada je nosila odeću koju je verovatno spremila za fajront svadbe, a mladoženja i kum su bili obučeni u zatvorske trenerke – i dalje noseći svoje svadbene cipele umazane blatom.

Printscreen: Facebook Claire Goodbrand
 

Profesionalni bokser Emon Gudbrend (33) imao je gazu na glavi kada je pušten na slobodu, a njegova 26-godišnja supruga nosila je roze tašnu.

Facebook/Facebook - Cherry-Ann Lindsay
 

Mladina mjka, gospođa Lindzi rekla je da je dan venčanja njene ćerke izgledao kao „bolesna šala“, da je njena ćerka nevesta „psovala kao kočijš“, a momci „pili pivo i padali jedan preko drugog“.

Na šerifovom sudu u Livingstonu Kler Gudbrend izjasnila se krivom po optužnici za napad na svoju majku, kada joj je i nanela povrede.

Izgleda da se sve završilo mnogo bolje nego što je moglo da su se stvari samo za mrvu otrglo kontoli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike