Psiholozi su otkrili da žene koje zarađuju više od svojih partnera, češće glume orgazam

12.02.2022

19:48

0

Prema psiholozima, žene koje zarađuju više novca od svojih muških partnera imaju mnogo veće šanse da lažiraju orgazam

Psiholozi su otkrili da žene koje zarađuju više od svojih partnera, češće glume orgazam
profimedia-0650236771 - Copyright Profimedia

Oduvek su muškarci bili u boljem i socijalnom i ekonomskom položaju od žena. Mnoga današnja istraživanja govore da su i dan danas za iste poslove muškarci bolje plaćeni, mada sve je više žena koje porodici donose veliku zaradu.

Naime, prema američkom Birou za statistiku trećina žena zarađuje više od svojih muških partnera pa svesne da im tako "ugrožavaju muškost", to nadoknađuju glumljenjem zadovoljstva u krevetu...

Žene tako prema istraživanju iz 2021., da ne bi ugrozile ego svog muškog partnera, orgazam odglume u proseku 39 puta u godini.

Profimedia
 

Profesorka Džesika Džordan, psiholog sa Univerziteta Južna Florida, predvodila je ovu studiju i zaključila da žene daju prioritet onome što veruju da je potrebno njihovom muškarcu, a ne sopstvenom zadovoljstvu.

Ona je proučavala 157 žena koje su bile u vezi sa muškarcem. Studija je pokazala da žene koje su zarađivale više od svojih muških partnera, u proseku su doživele orgazam u 64 odsto, a glumile u 18 odsto slučajeva.

Kao rezultat toga, profesorka Džordan je uspeo da potvrdi da žene koje zarađuju više od svojih partnera imaju dvostruko veće šanse da lažiraju orgazam tokom seksa.

Profimedia
 

Zaključak profesorke Džordan je taj da upravo žene koje zarađuju više od partnera, tu nejednakost u platama nadoknađuju glumljenjem orgazma u krevetu, a sve u cilju da ne bi dodatno narušile već poljuljani ego svojih "jačih" polovina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike