Kako svaki horoskopski znak uređuje svoj mali stan: Lav postavlja ogledala, a Vaga biljke

01.12.2020

17:15 >> 19:58

0

Autor: Z. A.

Svaki znak Zodijaka ima svoje trikove za uređenje prostora

Kako svaki horoskopski znak uređuje svoj mali stan: Lav postavlja ogledala, a Vaga biljke
Copyright Instagram: @interior_delux

U idealnoj situaciji svako od nas imao bi dovoljno kvadrata i sredstava da uredi svoj prostor za život u skladu sa svojim željama. Ali u stvarnom životu mnogi se moraju prilagoditi manjem broju kvadrata i određenom budžetu.

Uređenje prostora koji nije sve ono o čemu smo sanjali može biti izazovno, ali, srećom, postoje brojni načini kako urediti mali prostor tako da i on na kraju priče bude izvor zadovoljstva.

Na uređenje prostora i posebno malih prostora uticaj može imati i to šta smo u horoskopu.
Kako će se u ovoj situaciji snaći svaki od njih, pročitajte u nastavku.

Ovan

Ovnovi vole jednostavnost i funkcionalnost. Udoban nameštaj, ravne linije i otvorenost prostora, bez mnogo sitnica i ukrasa, njihov su izbor, naročito u manjem broju kvadrata. Posebnu pažnju obratiće na osećaj perspektive, pa će zato prozori ili balkonska vrata u malom stanu Ovna biti što veći, bar dvostruko. Ovnovi vole šumu, proplanak i prirodne materijale. Pravi izbor biljaka za stan vidi u bambusu, zelen je i zimi i leti, a nije zahtevan za održavanje. Vole i pucketanje vatre, zato će varovatno u svom malom domu napraviti jedan lažni kamin.

Bik

Iako vole da ulažu u lepe stvari, Bikovi dobro znaju da prostor lako postane pretrpan ako nemaju dovoljno kvadrata za rad. Zato su im police najbolji prijatelji. Znaju gde da nabave police svih veličina i stilova i ne boje se da ih postavljaju ih na neobična mesta. Na taj način imaju više prostora, a zahvaljujući njihovom talentu cela priča izgleda elegantno.

Blizanci

Interesovanja su im raznolika i puno ih je. Ipak, iako se čini da se Blizanci jednostavno ne mogu prilagoditi situaciji u kojoj nemaju željeni broj kvadrata, oni su pronašli način. Uložiće novac u jedan veliki, statement komad nameštaja koji će biti najvažnija tačka sobe. Osim što će privlačiti svu pažnju, zahvaljujući njoj prostor će se činiti većim nego što jeste. Osim toga, taj komad će biti apstraktan, pa će biti i tema razgovora s gostima i manjak kvadrata pašćće u drugi plan.

Rak

Rakovi u svom domu vole da imaju izložene stvari koje su im važne, pa im je prostor na zidu najbolji prijatelj. Na male police tako slažu drage uspomene, na zidove kače fotografije svojih najdražih… Tamo pronađu i mesto za stvari koje često koriste. Ukratko, njihovi zidovi predstavljaju njih same i sve što im je bitno.

Lav

Iako je ogledalo važno imati kako biste bili sigurni da izgledate dobro na početku novog dana, ogledalo može učiniti mnogo više u prostoru, a Lavovi to dobro znaju. Ogledala pomažu u stvaranju utiska da je prostor veći nego što jeste. Lavovi zato eksperimentišu i postavljaju više ogledala po stanu kako bi prostor dobio dubinu, ali i kako bi se napunio svetlom.

Devica

Iako opsednute skladištenjem i redom, Device su pametne i znaju da kupovina puno plakara nije pametan potez kada je posredi mali prostor. Zato ulažu u prostore za odlaganje koje je lako sakriti. U njih odlažu stvari koje im ne trebaju pri ruci u svakom trenutku, a u svemu tome je najbitnije da u svakom trenutku znaju gde se šta nalazi i vode računa da sve ima svoje mesto.

Vaga

Vage vole dom koji je predivan, uredan i pun života. Zato u svom prostoru vole da imaju biljke koje su izvrstan dodatak kada se prostoru želi udahnuti život i sveža energija bez kompletnog renoviranja. To dobro znaju Vage koji i u malim prostorima pronalaze prostor za biljke koje ne zauzimaju nužno prostor na podu ili drugim površinama. Jednako lepo izgledaju i obešene.

Škorpija

Iako možda ne zvuči logično, Škorpija zna kako postavljanjem pregrada učiniti da prostor izgleda veći. To radi zato što voli svoju privatnost, a u malim stanovima ponekad je teško odrediti gde se jedan prostor završava, a drugi počinje. Zato Škorpioni koriste pregrade, prozirne zavese i veće komade nameštaja kako bi podelili sobu i učinili je većom.

Strelac

Lako je doći do toga da počnemo gomilati stvari i da tako naš mali životni prostor postane još manji. Međutim, Strelcu se to neće dogoditi. On će maksimalno osloboditi prostor tako što će poklanjati svu odeću i obuću i sitnice koje mu ne trebaju i osloboditi prostor za stvaranje novih uspomena.

Jarac

Jarčevi vole da obavljaju stvari na najefektniji mogući način, a taj koncept primenjuju i u svom domu. Iako mali prostori mogu biti naporni, Jarčevi ništa ne prepuštaju slučaju i ulažu u nameštaj koji ima dvostruku namenu. Oni su ti koji će negde iskopati sto koji se pretvara u sedeću garnituru.

Vodolija

Osobe rođene u ovom znaku zauzeće drugačiji pristup od većine drugih znakova kako bi maksimalno iskoristili svaki kvadrat. Konkretno, baciće se na izradu nameštaja jer vole da prave stvari svojim rukama umesto da kupuju poslednje trendove.
Vodolije žele da njihov dom u potpunosti odražava njihovu ličnost, pa će umesto da kupe stol ili police, pokušati da naprav svoje vlastite verzije.

Ribe

Ribe sanjare i vole da žive u prostoru u kojem se mogu opustiti i sanjariti. Kada nemaju dovoljno prostora, fokusiraju se na prozore ispod kojih uvek pokušavaju da stvore područje za sedenje.
U stanovima često prostor ispod prozora bude neiskorišćen, ali Ribama se to neće dogoditi. Na taj deo staviće barem klupicu na kojoj će se družiti s prijateljicama ili sa svojim mislima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Zadovoljna.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike