Žena oduševila trikom za čišćenje automobilskih sedišta: Treba vam samo jedan neobičan muški proizvod!

04.03.2022

10:51

0

Trik je vrlo jednostavan, ali veoma efikasan

Žena oduševila trikom za čišćenje automobilskih sedišta: Treba vam samo jedan neobičan muški proizvod!
pexels-mike-244818 - Copyright Pexels

Jedna žena oduševila je društvene mreže nakon što je na Fejsbuku podelila jednostavan trik za čišćenje prljavih automobilskih sedišta za samo 15 minuta pomoću –  pene za brijanje i stare četkice za zube.

Džoan Danston (57) iz Varingtona isprobala je savet nakon što ga je otkrila na internetu, kako prenosi Daily Mail. Odlučila je da  ga isproba na svojim prljavim sedalima koja su bila umrljana kišom, prolivenom vodom i prašinom.

Osnovni trik uključivao je nanošenje pene za brijanje direktno na sedište, utrljavanje rukama, nežno ribanje starom četkicom za zube i ostavljanje 15 minuta. Džoan je zatim koristila toplu vodu i čistu krpu od mikrovlakana kako bi uklonila penu. Neverojatno, prljava sedišta su transformisana i ponovno izgledala kao nova.


- Šokirala sam samu sebe da budem iskrena, ispalo je neverovatno. Stavila sam penu za brijanje na vozačko i na suvozačevo sedište, prvo sam je trljala rukom da pot
Printscreen: Facebook/ Joanne Dunston
 

 

puno prekrije sedišta. Onda sam otišla po staru četkicu za zube i njome nežno prešla preko sedišta, efikasno utrljavajući penu u njih. Tada sam ih ostavila 15 minuta i samo obrisala penu sa sedišta toplom vodom i krpom od mikrovlakana - objasnila je.


Džoan je trik podelila na Fejsbuku, a njena objava brzo je postala viralna i oduševila brojne korisnike. "Sjajan trik, pogotovo za mame s malom decom."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike