Mladen Krstajić nije nezadovoljan: Žalim što su moji igrači dobijali kartone

03.03.2021

17:22 >> 17:24

0

Trener TSC ističe da su njegovi fudbaleri pokazali spremnost da se nose i s najboljima u ligi

Mladen Krstajić nije nezadovoljan: Žalim što su moji igrači dobijali kartone
Copyright MN Press

Trener TSC Mladen Krstajić nije bio nezadovoljan igrom svoje ekipe u derbiju sa Crvenom zvezdom, iako su njegovi igrači u drugom delu igre čak tri puta vadili loptu iz mreže. Drugi pogodak izazvao je veliko nezadovoljstvo kod kapitena Saše Tomanovića i golmana Nenada Dimitrijević, pa je sudija Novak Simović morao da interveniše kartonima.

Prvi je zaradio isključenje zbog faula nad Mirkom Ivanićem i kasnijeg protesta kod sudije, dok je drugi igrač domaćih prošao samo sa žutim kartonom.

– I prvo i drugo poluvreme moji momci su dali sve od sebe, pokazali su da su takmičari tako da moram biti zadovoljan njihovim zalaganjem i borbom protiv jakog tima kao što je Crvena zvezda. U drugom poluvremenu Zvezda je dala gol, mi smo zasluženo izjednačili. Stvarno ne mogu reći da li je bilo osnova za penal, pa neću to komentarisati, dok je treći gol bio pomalo naivno primljen. Kad saberem sve možemo biti zadovoljni, moramo krenuti dalje. Malo mi je žao kartona koje su moji igrači dobili, ali čestitam Zvezdi i, naravno, mojim igračima – zaključio je Krstajić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike