Stanojević: Bili smo psihički i fizički ispražnjeni

25.04.2021

20:09 >> 20:53

0

Autor: Adam Štulić

Strateg Partizana zadovoljan pobedom protiv Spartaka u Humskoj

Stanojević: Bili smo psihički i fizički ispražnjeni
Copyright MN Press

Kockali su se fudbaleri Partizana, ali su na kraju osvojili tri nova boda. Crno-beli su u poslednjem meču 33. kola Linglong Superlige Srbije na stadionu u Humskoj savladali Spartak 2:1, golom Natha iz penala u 88. minutu meča.

– Posle teške utakmice u Novom Sadu bili smo psihički i fizički iscrpljeni. Imali smo puno šansi u prvom poluvremenu koje smo morali da realizujemo. Primili smo gol iz prekida, ali mogu biti zadovoljan pobedom. Bilo je nekih slabosti, moramo da realizujemo prilike koje smo imali – rekao je posle meča za TV “Arena sport” trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Strateg gostiju Vladimir Buač istakao je da su crno-beli zasluženo pobedili.

– Hteli smo da budemo ofanzivniji nego što smo bili, ali pita se tu i Partizan, koji nam to nije dozvolio. Generalno, u prvom poluvremenu je bilo puno situacija u kojima nam je nedostajalo završno dodavanje da bismo bili ozbiljniji i ranije stigli do gola. Ono što sebi ne smemo nikako da dozvolimo su greške koje nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu, gde naivno primamo drugi gol… Moramo da budemo odgovorniji i disciplinovaniji, ali ovo je mlada ekipa, koja je sklona tome i nadam se da ćemo to ispraviti u budućnosti – kazao je Buač.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike