KRAJ: Partizan se kockao, ali pobedio Spartak (VIDEO)

25.04.2021

16:32 >> 19:47

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli u poslednjem meču 33. kola Superlige u Humskoj slavili protiv Subotičana

KRAJ: Partizan se kockao, ali pobedio Spartak (VIDEO)
Copyright MN Press

Zavesu na 33. kolo Linglong Superlige stavili Partizan i Spartak. Crno-beli su na stadionu u Humskoj savladali “plave golubove” i nastavili seriju dobrih rezultata posle poraza u 164. večitog derbija – 2:1.

Aleksandar Stanojević je uoči meča  imao određnih kradovskih problema u ekipi, ali se to nije odrazilo na konačan rezultat, zahvaljujući golu Natha iz penala u 88. minutu meča.

Prethodno je Pavlović doveo crno-bele u vođstvo u 38. minutu, a izjednačenje gostima doneo je Maričić u 80.

Pročitajte još

90′ – NADOKNADA VREMENA

Igra se još tri minuta na stadionu u Humskoj. Poslednje dve promene kod gostiju, Branković je zamenio Maričića, dok je Raković u igri umesto Srećkovića.

88′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan vodi 2:1, golom Natha iz penala. Prethodno je Ivančević oborio Štulića, Minaković je sačekao da vidi da li će lopta ući u gol, a kada je video da od toga nema ništa, pokazao je na belu tačku i pokazao crveni karton defanzivcu gostiju.

80′ – GOOOL (VIDEO)

Spartak je poravnao rezultat, strelac je Marčić. Srećković je sjajno izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, prebacio je živi zid, ali je pogodio prečku. Lopta se odbila na ivicu kaznenog prostora, gde se najbolje snašao Marčić i između nekoliko, što svojih, što protivničkih igrača, poslao loptu u praznu mrežu.

71′ – TROSTRUKA IZMENA U PARTIZANU

Stao je malo Partizan i Stanojević je rešio da pojača manevarski deo tima. Pavlovića, Šćekića i Jovića, zamenili su Natho, Jojić i Lazar Marković. Kod gostiju Jovanović je zamenio Savkovića.

MN Press

61′ – MENJA I STANOJEVIĆ

Dvustroka promena i kod crno-belih. Štulić i Stevanović zamenili su Holendera i Asana.

57′ – DVOSTRUKA PROMENA

Gosti prave dvostruku promenu. Utakmicu su završili Furtula i Vidaković, na terenu su Bijelović i Đurasović.

52′ – PARTIZAN NASTAVLJA SA NAPADIMA

Za razliku od starta meča, kada nije bilo nikakvih dešavanja na terenu u prvih desetak minuta, početak drugog poluvremena je znatno sadržajniji. Pokušali su Asano i Pavlović da ugroze Dujmovića, ali čuvar mreže gostiju nije bio na velikim iskušenjima.

MN Press

46′ – BEZ PROMENA

Počelo je drugo poluvreme, u timovima nije bilo promena u odnosu na početak meča.

45′ – POLUVREME

Posle jednog minuta nadoknade vremena, završeno je prvo poluvreme.

38′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan je poveo golom Lazara Pavlovića. Veliki deo posla kod vodećeg gola Partizana napravio je Ivan Obradović. Ušao je levi bek u kazneni prostor rivala, došao do peterca i šutirao, ali je njegov pokušaj Dujmović odbranio. Ipak, lopta se odbila u vis, Obradović je bio viši u skoku od rivala i prebacio loptu glavom na drugu stativu, gde se nalazio Pavlović, koji je sa šest, sedam metara pogodio mrežu rivala.

32′ – JOVIĆ

Nova prilika za mladog ofanzivca Partizana. Ponovo je centaršut došao od strane Živkovića sa desne strane, Jović je skočio na petercu i šutirao glavom, ali je lopta otišla preko prečke.

24′ – OPOMENA ZA ZDJELARA

Prvi žuti karton za fudbalere Partizana na ovom meču dobio je Saša Zdjelar.

19′ – ASANO

Još jedna odlična prilika za Partizan. Mladi Jović je uradio najveći deo posla. Oduzeo je loptu na tridesetak metara od gola rivala, ušao u kazneni prostor po levoj strani i potom je “zavrnuo” na peterac. Asano se našao na pravom mestu, “otvorio” je stopalo, ali je njegov pokušaj zaustavio golman gostiju. Posle kornera nije bilo opasnosti po domaće. U 21. minutu žuti karton je doobio napadač Spartaka Furtula.

Lazar Pavlovic

16′ – ŽUTI KARTON

Marčić je prekinuo opasan napad Partizana na centru terena i zbog toga je dobio žuti karton.

11′ – JOVIĆ, PAVLOVIĆ

Prvi konkretniji napad Partizana rezultirao je velikom šansom. Posle kombinacije po desnoj strani, Živković je uputio dobar centaršuta na drugu stativu. Jović je natrčavao iz drugog plana, šutirao je sa sedam metara iz prve, ali nije lepo zahvvatio loptu, koja je završila pored stative. Desetak sekundi kasnije pokušao je Pavlović sa desetak metara, ali je šutirao preko gola.

MN Press

8′ – MIRNO

Ništa se vredno pomena nije dogodilo u prvih osam minuta meča.

1′ – POČEO MEČ

Počeo je meč u Humskoj, crno-beli će u prvom poluvremenu napadati ka golu ispod severne tribine.

17.30′ – SASTAVI

PARTIZAN: Popović, Živković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Zdjelar, Šćekić, Asano, Pavlović, Jović, Holender.

SPARTAK: Dujmović, Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Vidović, Marčić, Vidaković, Savković, Tufegdžić, Srećković, Furtula.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike