Partizan je pod pritiskom već nekoliko utakmica, Kovačević jasan: Dajemo zadnji atom snage za cilj koji imamo!

01.04.2024

15:01

0

Autor: G. F.

Crno-beli izgubili prvo mesto i sada zaostaju četiri boda za večitim rivalom

Partizan je pod pritiskom već nekoliko utakmica, Kovačević jasan: Dajemo zadnji atom snage za cilj koji imamo!
Bojan Kovačević - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana uspeli su da prekinu niz od tri duela Superlige bez trijumfa. Savladali su Spartak, ali su ostali bez prvog mesta i sada im Crvena zvezda beži za velika četiri boda na tabeli.

Mladi štoper Bojan Kovačević sasvim dobro se uklopio u tim, i deluje prilično sigurno u svojim defanzivnim zadacima.

- Prošlo je skoro 2 meseca od kako sam došao klub i uklopio sam se odlično u ceo sistem. Što se mene tiče - zadovoljan sam svojim igrama. Ima tu još dosta mesta za napredak, ali ne brinem se za to kada imam kvalitetan tim i stručni štab oko sebe. Oni će mi pomoći u tome - rekao je Kovačević za sajt crno-belih, pa priznao da je ekipa bila u problemu u poslednje vreme:

- Poslednje 2-3 utakmice smo bili pod pritiskom. Dešava se to svima, da ekipa malo padne sa energijom, zato smo mi tu, kao zadnja linija, da damo poslednji atom snage za ekipu i cilj.

Kovačević i kapiten Svetozar Marković veoma dobro funkcionišu, iako se i dalje praktično upoznaju.

- Sa Svetom Markovićem je pre svega lepo igrati. Uživam sa njim na terenu! Momak je na mestu i smatram da smo dobar tandem. Dosta mi pomaže na terenu, svojom pričom održava mi koncentraciju u svakom minutu. Što se tiče Marka Jovanovića, svaki njegov savet upijam i držim ga u podsvesti na terenu. Olakšava mi situacije, priprema me za njih, da znam u svakom trenutku na utakmici šta treba da radim.

 

 

Niz duela bez pobede prekinut je trijumfom nad Spartakom. Bodovi su upisani, ali je igra bila ispod nivoa na koji su crno-beli navikli svoje navijače.

- Utakmica protiv ekipe Spartaka je bila veoma teška! Imao sam dve utakmice za reprezentaciju i dosta putovanja sa njima. Vreme je bilo veoma teško za igru, ali to ne menja činjenicu da sam morao da dam maksimum na terenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike