Metalac tek ispratio Lazetića, a novi trener je već promovisan!

29.11.2021

14:20

0

Milija Žižić debituje već sutra, nema se vremena za čekanje

Metalac tek ispratio Lazetića, a novi trener je već promovisan!
Milija Žižić - Copyright FK Metalac

Reprezentativna pauza u domaćoj, Superligi Srbije, donela je brojne promene u Gornjem Milanovcu.

Nakon što je Žarko Lazetić, doskorašnji strateg promenio sredinu i pojačao ekipu TSC-a, u Milanovac je stigao Milija Žižić

Žižić je nakon promocije već i sproveo prvi trening sa A timom.

Osim što je sa Lazetićem otišao i njegov pomoćnik, Dražen Bolić, ostatak stručnog štaba neće se menjati.

- Zahvaljujemo se Žarku Lazetiću na svemu što je kod nas sa svojim timom uradio. Mislim da je tu bilo mnogo toga dobrog i pozitivnog. Sada zatvaramo tu stranicu i okrećemo se nečemu što je budućnost za naš klub. Potrudili smo se da nastavimo tradiciju dobrih izbora kada je kadriranje generalno u pitanju. Dolaskom gospodina Žižića mislim da smo uradili ispravnu stvar i da smo ponovo na jako dobrom putu - poručio je sportski direktor Metalca Bojan Leontijević, prenosi sajt kluba.

Milija Žižić se danas zahvalio svom novom klubu na dobrodošlici i, osim ostalog, istakao:

- Meni je izuzetno drago što sam od danas u Milanovcu i što ću imati priliku da radim u jednom kvalitetnom i uređenom klubu poput Metalca, sa čestitim ljudima, jer vrlo dobro poznajem rukovodstvo, stručni i igrački kadar. Očekujem da ću u narednim danima brzo upoznati kompletnu radnu zajednicu, prionuti na posao i zakotrljati kvalitetan trenažni proces, koji će, ako Bog da, dati rezultate. Svestan sam situacije u kojoj se klub nalazi u takmičarskom aspektu. Neophodno je, koliko već danas kroz trening i sutra kroz utakmicu, kao i one koje dolaze do kraja jesenjeg dela šampionata, taj period iskoristiti maksimalno i onda dan po dan, korak po korak, ići u susret svim izazovima, čemu se najskrenije radujem - izjavio je Žižić.

Novi strateg je za Metalac potpisao ugovor na godinu i po dana, a prva utakmica očekuje ga već sutra, kada će gostovati Radničkom sa Novog Beograda, u meču osmine finala Kupa Srbije od 13 sati. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike