Lazetić oduševljen uslovima u Bačkoj Topoli: Ko ne bi voleo u Srbiji da bude trener TSC

29.11.2021

13:25

0

Autor: 24sedam

Novi šef struke veruje da ovaj tim ima veliki potencijal i obećao da će se vratiti u vrh Superlige

Lazetić oduševljen uslovima u Bačkoj Topoli:  Ko ne bi voleo u Srbiji da bude trener TSC
fkpart-metalac-167 - Copyright MN Press

Novi trener TSC Žarko Lazetić stigao je danas u Bačku Topolu kako bi na njihovoj akademiji odradio prvi trening sa novim timom.

Čelni ljudi TSC su u Lazetiću prepoznali trenera koji neguje moderan fudbal i za koga veruju da može da spreči dalju rezultatsku krizu u kojoj se klub nalazi.

- Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem Žarka Lazetića, mislim da će doneti novu energiju u klub. Ono što posebno cenimo kod njega je rad sa mladim igračima i u pregovorima smo se vrlo lako dogovorili i razumeli. Verujemo da će saradnja biti na visokom nivou, imamo istu viziju fudbala, stila igre, tako da očekujemo dobre rezultate i pre svega da kraj sezone dočekamo našto boljoj poziciji na tabeli - poručio je predsednik kluba Janoš Žemberi.

Lazetić je uveren da će se klub brzo vratiti na mesto koje mu po kvalitetu i pripada, a to je u vrh Superlige.

- Veliko mi je zadovoljstvo što dolazim u TSC, jer ne postoji trener u Srbiji koji ne bi želeo da vodi klub koji se ovako dobro pozicionirao i koji radi na pravom evropskom nivou, što možemo videti i kroz rad Fudbalske akademije. Ambicije kluba su mi poznate i nisu nedostižne, s obzirom na to da je igrački kadar vrlo kvalitetan. Posle serije slabih rezultata TSC-a vreme je za velike promene. Kada odigramo preostale četiri utakmice do kraja polusezone, uradićemo ozbiljnu analizu tima i postaviti ciljeve. Jedino što mogu da garantujem jeste veliki rad na terenu i van njega, te posvećenost klubu i igračima. To je jedini put da se dođe do rezultata  - poručio je Lazetić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike