Apex Legends stiže na mobilne telefone, najavljena nova sezona i heroj

20.04.2021

22:11

0

Autor: 24sedam

Izvor: play.co.rs

Dobre vesti za gejmere

Profimedia/Sean M. Haffey

Izuzetno uspešna Battle Royale pucačina studija Respawn Entertainment nedavno je prikupila ukupno 100 miliona igrača putem konzola i PC platformi. Međutim, dalji rast igre neće biti usporen već će se još brže širiti sa dolaskom verzije za mobilne telefone.

Respawn je ranije bio govorio o mobilnoj verziji Apex Legends, a ona je sada i zvanično najavljena. U pitanju je potpuno nova verzija igre, specijalno dizajnirana za format kontrolisanja putem ekrana na dodir. Slično sa PC verzijom i konzolnom je ostala ista, kao i sama srž gejmpleja sa jedinstvenim karakterima.

Kako bi se izbegli problemi zbog različitih formata kontrolisanja, mobilna verzija neće imati omogućen krosplej sa ostalim platformama, a što se tiče samih razlika i Battle Pass će nuditi drugu kozmetiku. EA je najavio regionalna testiranja u kojima će manjem broju igrača biti omogućen pristup igri

Ovom prilikom nije ponuđen datum izlaska Apex Legends mobilne verzije, ali je developer zato podelio detalje o nadolazećoj 9. sezoni, dosta bliske sa Titanfall serijalom, gde smo upoznali novog heroja – Valkyrie.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti