G2 Esports i Gambit izašli kao pobednici Blast Premier Spring Showdown-a

19.04.2021

15:37 >> 15:41

0

Autor: 24sedam

Kompletirana lista timova

G2 Esports i Gambit izašli kao pobednici Blast Premier Spring Showdown-a
Copyright Profimedia/Erik Tham/Alamy Live

Gambit i G2 Esports su počeli takmičenje na suprotnim stranama žreba i obe ekipe su opravdale ulogu favorita pobedama u polufinalnim mečevima koji su se odigrali. G2 Esports je uspeo da pobedi Team Sprit, iako su izgubili prvu mapu, nakon trijumfa na Dast 2 i Nuku. Nikola ”NiKo” Kovač je posebno bio raspoložen i zajedno sa svojim rođakom, Nemanjom ”huNter-” Kovačem, vodio je tim do preokreta.

U drugom duelu su se sastali Gambit i Heroic, a i u ovde je pobednik odlučen nakon tri mape. Inferno je ubeljivo pripao Gambit-u, Heroic se vratio u meč pobedom 16-9 na Vertigu, ali je ruski tim završio posao pobedom na Trejnu. Dimitri ”sh1ro” Sokolov je imao +16 odnos ubistava i smrti, i ubedljivo je bio najbolji igrač ovog duela.

Sa Gambit-om i G2 Esports-om, kompletirana je lista timova koji će igrati na prolećnom finalu. BIG, Complexity Gaming, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas, Evil Geniuses i Faze Clan će pored njih da se bore za nagradni fond od 425,000 dolara i veliki broj Blast Premier poena. Pobednici evropskog Spring Showdown-a su zaradili po 30,ooo dolara i 1500 Blast poena.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike