Crnogorska teška artiljerija osvojila tvrđavu na brdu: Partizan konačno slavio protiv "Čuke" (VIDEO)

09.05.2021

16:42 >> 16:55

0

Fudbaleri Partizana golovima Šćekića i Vujačiča slavili pobedu od 0:2 na Banovom brdu

Crnogorska teška artiljerija osvojila tvrđavu na brdu: Partizan konačno slavio protiv "Čuke" (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u derbiju 36. kola savladavši ekipu Čukaričkog na Banovom brdu rezultatom 0:2 (0:1). Golove za crno-bele postigli su crnogorski reprezentativci Aleksandar Šćekić u 1. i Igor Vujačić u 81. minutu.

Krenulo je uz veliki prasak golom Šećekića posle samo 20-tak sekundi igre i kasnije se pretvorilo se u fudbalsku uspavanku. Partizan posle gola nije više zapinjao, zadovoljio se sa par opasnih napada po levoj strani, odakle su zajedno delovali Nemanja Jović i asistent Slobodan Urošević, da bi se svi ti pokušaji završavali šutevima pored gola ili u odbrambeni blok domaćih.

Na drugoj strani samo je učenik Partizana nešto više pokušavao. Bio je to najdefanzivniji među njima, desni bek Miladin Stevanović, koji je dva puta probijao po svom boku i nije pronalazio saigrače spremne da ugroze Vladimira Stojkovića. Nešto lepši izgled igra je dobila buđenjem još jednog učenika Humske Danila Pantića.

Čukarički je s njim početkom drugog poluvremena dobio na prodornosti, na agresivnosti u fazi odbrane, s tim da su sve te akcije završavale šutevima sa distance, dok je jedini istureni Đorđe Jovanović nastavio da čeka od saigrača svoju pravu loptu. Ta “prava” pogodila je samo Stevanovića u 60. minutu.

Marko Docić je sa desne strane iz slobodnog udarca oštro centrirao, a desni bek domaćih, koji je istrčao ispred Aleksandra Lutovca, ubacio je sebe u mrežu umesto lopte. Kad već ništa nije izrodila lagana inicijativa Čukaričkog, nešto značajno se konačno dogodilo u režiji Partizana.

U 80.minutu crno-beli su izveli prvi korner, težište se sa desne prebacilo na levu stranu odakle je nabacio Lazar Marković u srce kaznenog. Najviše je skočio Igor Vujačić za konačnih 2:0.

Pročitajte još

ČUKARIČKI – PARTIZAN 0:2 (0:1)

Stadion Čukaričkog. Sudija: Lazar Lukić. Strelci: Šćekić 1, Vujačić 81. Žuti kartoni: Miljković, Stojković, L. Marković, Jović – Stevanović.

Čukarički: Petrović – Stevanović, Šapić, Drezgić, Kamenović – Docić, Mijailović (od 82. Vidosavljević) – Pantić (od 75. Čolović), Kovač (od 75. Ergelaš), Savić (od 59. Kajević) – Jovanović (od 82. Rakonjac). Trener: Dušan Đorđević.

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar (od 59. Lutovac), Šćekić – Jojić, Natho (od 59. Suma), Jović (od 59. L. Marković) – Holender (od 75. Štulić). Trener: Aleksandar Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike