Anhelinjo tvrdi: Pep me je ubio

24.02.2021

17:19 >> 17:53

0

Autor: Adam Štulić

Levi bek Lajpciga nema lepo mišljenje o menadžeru Sitija

Anhelinjo tvrdi: Pep me je ubio
Copyright Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera Lajpciga Anhelinjo nema lepo mišljenje o menadžeru Mančester sitija Pepu Gvardioli. Španski fudbaler je kao dečak, 2014. godine, stigao u podmladak “građana”, s kojima je četiri godine kasnije potpisao profesionalni ugovor, ali nikada nije dobio pravu priliku.

I za to krivi jednog od najboljih trenera današnjice…

– Pep me je ubio. Ubio mi je samopouzdanje – rekao je Anhelinjo za nemački “Bild” i dodao:

– Kada sam vratio s pozajmice iz PSV, odigrao sam dve pripremne utakmice, ali me posle toga ponovo nije pružio pravu šansu.

Lajpcig je Sitiju za Anhelinja platio ukupno 20 miliona evra (dva miliona za pozajmicu plus 18 za otkup ugovora) i, ispostavilo se, nije pogrešio.

– Srećan sam što sam deo ovog kluba. Ovde sam od prvog dana osetio poverenje. Klub i trener su mi dali neverovatan podsticaj i srećan sam što mogu konstantno da igram u Lajpcigu.

Pročitajte još

Za razliku od Gvardiole, o mladom treneru Lajpciga Julijanu Nagelsmanu (33) govori u superlativima.

– Jedan mi je dao samopouzdanje i pustio me da igram, drugi jednostavno ne. Nagelsman može da bude trener u bilo kom klubu, nema mnogo takvih kao što je on. Ima veoma dobar tim, ali zamislite da na raspolaganju ima još bolje igrače. Taktički, uvek ima pravi ključ za protivnika – rekao je Anhelinjo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike