Kreativne roditeljske kazne: Jedna majka je napravila "kolo sreće" ali sa kaznama

12.06.2021

17:00 >> 11:50

0

Nedavno su korisnici mreže Redit otkrili na koje sve načine su ih roditelji kažnjavali

Kreativne roditeljske kazne: Jedna majka je napravila "kolo sreće" ali sa kaznama
Copyright Pixabay

Sastavni deo odrastanja su i kazne a nedavno su korisnici mreže Redit otkrili kreativne kazne koje su roditelji smislili kako bi ih kaznili. Ovo je nekoliko najzanimljivijih koje je preneo Index.hr:

-Izgubili smo lopate za sneg dok smo gradili snežna utvrđenja pa su nas roditelji naterali da sneg očistimo loncima i tiganjima.

Pixabay

-Moja najbolja prijateljica i njen brat su se stalno svađali. Kako sve uobičajene metode nisu dale rezultate, otac ih je odveo u garažu, rekao im da sednu i da se drže za ruke. Zatim su zajedno gledali kako se boja suši na platnu. Kad god bi rekli nešto zlobno jedno drugom, otac bi dodao još malo boje na platno.

-Kad god bih zalupio vrata, majka, baka i deda su me terali da lepo pedesetak puta zatvori vrata. Ako bi ih opet jako zalupio, morao je da krene ispočetka.

-Jednom sam slučajno pištoljem igračkom opalio pokraj oca, a on me zatim naterao da pročitam priručnik o sigurnom baratanju oružjem.

Pixabay

-Kad god smo se brat i ja posvađali, roditelji bi nas naterali da slabijom rukom očistimo i izribamo celu kuhinju.”

-Najkreativnija kazna koju sam dobio kad mi je otac održao trosatno predavanje o uzrocima i posledicama Prvog svetskog rata

-Obožavam da kuvam i pečem, a moja majka voli čistu kuhinju. Jednom sam tako pekao nešto i ostavio prljavo suđe u sudoperu, a ona mi je za kaznu oduzela šećer i brašno na nekoliko nedelja

Pixabay

-Kad sam imao 15 godina, napio sam se na jednoj žurki. Majka je morala doći po mene, a celim putem kući nije rekla ni riječi. Sutradan me je rano probudila, natočila čašicu tekile i rekla: “Ako ćeš da piješ, pićeš sa mnom”. Sam miris me odmah naterao na povraćanje i otad nisam popio kap tekile

-Mama je napravila “kolo sreće'” s kaznama. Kad god bih nešto loše uradio, ona bi ga zavrtela i morao sam da odradim kaznu na kojoj se kolo zaustavilo.

-Jednom, kad uobičajene kazne nisu dale nikakvog rezultata, majka mi je rekla da me je proklela da imam decu baš kakav sam ja.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike