Peti dan pešačenja do Grčke: Nikola Rokvić saopštio da je već sakupljena pozamašna suma (FOTO)

26.04.2024

15:30

0

Pevač pokazao i kako se odmara

Peti dan pešačenja do Grčke: Nikola Rokvić saopštio da je već sakupljena pozamašna suma (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola Rokvić oglasio se petog dana pešačenja do Grčke, tačnije Egine gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom, koji je poznat kao svetac koji pomaže bolesnima.

U sklopu svoje humanitarne misije, Nikola ima za cilj da sakupi sredstva za obnovu i pomoć odeljenju dečije onkologije, a već petog dana uspeo je da sakupi čak četiri miliona dinara, te se zahvalio svim licima i kompanijama koje su se odazvale.

- Pomaže Bog dragi ljudi. Evo, peti dan, sada sam na osamnaestom kilometru, idemo danas 35 kilometara. Samo da vas obavestim da smo došli do 4.000.000 dinara. Hvala vam od srca, idemo dalje za dečiju radost. Ljubim vas, danas Pojate - rekao je Nikola na snimku koji je objavio.

Pevač se potom oglasio kada je prelazio most preko Velike Morave i zapevao pesmu "Moravo" kojom je u osnovnoj školi dobio nagradu "Zlatna Sirena".

Na kraju, objavio je i ono što je mnoge zanimalo, a to je kako se odmara. Naime, Nikola je krenuo sa grupom ljudi, a jedan od njih mu svakodnevno pomaže da se isteže i priprema ga za dalje pešačenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike