Volite da spavate bez odeće? Popularni lekar pojasnio zašto je to velika greška (VIDEO)

07.09.2021

17:49

0

Autor: I.Pavlović

Razlog je zgrozio mnoge

Volite da spavate bez odeće? Popularni lekar pojasnio zašto je to velika greška (VIDEO)
Copyright Pixabay

Možda vam zvuči glupo ali ako pitate jednog od najpopularnijih lekara na TikToku, nikada ne treba da spavate nagi.

Popularni lekar Entoni Jun, koji na TikToku ima više od 5 miliona pratilaca i redovno objavljuje zanimljivosti o ljudskom telu i zdravlju, objasnio je zašto nikada ne bismo trebali spavati bez odeće, a razlog je zgrozio mnoge.

Pročitajte još:

– Prosečna osoba ispušta gasove 15 do 25 puta dnevno, a to se može dogoditi i dok spavate. Jedna naučna studija pokazala je da svaki put kada osoba ispušta vetar, ispušta se i mala količina fekalija. Ista studija pokazala je da će vaše gaćice upiti sve te čestice. Molim vas, zbog dobrobiti svog partnera, nosite donji veš dok spavate, objasnio je Jun.

@tonyyounmdWhy you should never sleep without underpants! #learnontiktok #tiktokpartner #sleep #shart #fart

♬ Pumpkins – Clutch

On je u komentaru dodao kako žene, kojima je ginekolog preporučio da spavaju bez donjeg rublja, slušaju njegova uputstva, ali da muškarci pri ulasku u krevet na sebi nose donji veš. Njegov video pregledan je više od 10,7 miliona puta pa je pokrenuo raspravu o navikama ispuštanja vetrova u krevetu.

– Suprug i ja samo ćemo nastaviti ispuštati fekalije jedno po drugome, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga napisala: “15 do 25 puta dnevno? Barem sam u nečem uspešnija od drugih.” “Moj krevet, moj izbor”, nadovezao se jedan korisnik, dok je drugi rekao: “Već 39 godina puštam vetar u svoj krevet. Nećeš me sada promeniti.”

 

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike