Ljubavna priča Nikole Rokvića i Bojane Barović: Upoznali su se pod posebnim okolnostima, a venčali u prelepoj svetinji

28.04.2024

08:45

0

Pevač kaže da mu se život potpuno promenio kada je upoznao srodnu dušu

Ljubavna priča Nikole Rokvića i Bojane Barović: Upoznali su se pod posebnim okolnostima, a venčali u prelepoj svetinji
Bojana Barović i Nikola Rokvić - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Nikola Rokvić ističe da mu je najveća podrška u životu supruga Bojana Barović, sa kojom je u skladnom braku.

Pevač i bivša manekenka upoznali su se pod neobičnim okolnostima u okviru jednog rijalitija gde su boravili zajedno. Da sudbinski susreti postoje, uverila se Bojana, kako je opisala.

- Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim - sve je ispalo drugačije - izjavila je Barovićeva 2017. godine.

Instagram printscreen/nikolarokvic
Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

Ona je takođe istakla šta joj se dopalo kod supruga kada ga je upoznala.

- Sećam se da mi je u startu bio simpatičan, dobar, neposredan, nenametljiv i zabavan. Zadržao je do danas isti smisao za humor. Na naš početak me najviše podseća taj neki osećaj i energija koja je sve vreme strujala između nas - naglasila je ona.

Tada se nadovezao i Nikola, kome je avantura promenila planove.

- Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru - rekao je Rokvić za Hello.

Njih dvoje venčali su se 2016. godine u manastiru Mileševa, koji se nalazi u blizini Prijepolja, i najpoznatiji je po fresci Belog anđela.

- Taj dan, čas i trenutak... Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem - istakao je pevač tada na društvenim mrežama.

Bojana i Nikola su dobili troje dece, sina Simeona i ćerke Leonu i Angelinu.

Susret na svetom pohodu

Nikola Rokvić trenutno se nalazi na velikom putu do Grčke i hrama Svetog Nektarija Eginskog, ne bi li prikupio novčana sredstva za fondaciju koju je osnovao sa Bojanom. Sav prihod od putovanja, otići će dečjoj onkologiji.

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić

Bračni par se dogovorio da se sretne šestog dana Nikolinog hodočašća, pa je Bojana povela i decu.

Barovićeva je u izjavi za medije istakla kako joj se muž dugo pripremao za put, kao i to da više razmišlja o tome kako da mu pomogne, nego što se brine, jer zna da je mentalno jak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike