Otkriveno u kakvom je stanju Vedrana Rudan: Književnica ni u najtežim trenucima nije klonula duhom

08.05.2024

21:36

0

Njen sin se oglasio na društvenim mrežama

Otkriveno u kakvom je stanju Vedrana Rudan: Književnica ni u najtežim trenucima nije klonula duhom
Vedrana Rudan - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Književnica Vedrana Rudan nedavno je na svom blogu saopštila da boluje od karcinoma. Iako je njen poslednji tekst zvučao kao da nije klonula duhom, javnost je bila iznenađena ovakvom vešću.

Ona je izjavila da više neće pisati već će se posvetiti lečenju, pa se zahvalila lekarima koji se brinu za njeno zdravlje. O tome je sada posvedočio i njen sin, koji je otkrio detalje zdravstvenog stanja Rudanove.

- Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga, pišem vam u njeno ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na hiljade mejlova i poruka sa dobrim željama iz čitavog sveta. Vedrana vam se iskreno zahvaljuje. Nije depresivna, nije žalosna, šta više, oduševljena je što joj je život postao izuzetno buran i zanimljiv. U rukama je vrhunskih lekara - piše, između ostalog, u objavi, kao i sledeće:

 

 

- Kaže da je konačno shvatila koja je ona faca i nada se da za nedelju dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njen humor znate na šta misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smešno. Pozdrav! Administrator stranice.

Podsetimo, Vedrana je u svom stilu saopštila vernim čitateljima da će se u budućnosti posvetiti ozdravljenju, kao i da veruje svojim lekarima.

- Danas prestajem pisati blog jer ću se posvetiti lečenju i napisati knjigu o tome. Kad autor knjige piše o fazama svoga umiranja to se čita kao ludo. Doduše, te knjige imaju smisla kad autor ili autorica umru, sve drugo nije napeto. Nažalost, ne mogu vam reći hoću li umreti, sigurna sam da šanse postoje - navela je ona tad.

- Ne žalite me. Smrt ili blizina smrti je poseban doživljaj. Opušta. Govori ti šta je bitno i poručuje da je život lep. I jeste lep i kad ti smrt zakuca na vrata. Neka kuca, još uvek sam ovde i uživam u životu kao nikad - dodala je bila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike