Prvi ples Kosane i Aleksandra Sofronijevića! Brojne poznate brzo podigli na noge: Mlada blistala u drugoj venčanici! (FOTO)

07.05.2024

19:56

0

Par se danas zavetovao na večnu ljubav najpre u Hramu Svetog Save, a onda i u jednom prestoničkom lokalu

Prvi ples Kosane i Aleksandra Sofronijevića! Brojne poznate brzo podigli na noge: Mlada blistala u drugoj venčanici! (FOTO)
Kosana Stišović i Aleksandar Sofronijević - Copyright Instagram screenshot

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević i njegova izabranica, doktorka Kosana Stišovič, izgovorili su danas jedno drugom sudbonosno „da" u Hramu Svetog Save, a onda je u jednom prestoničkom restoranu bila upriličena i građanska svadba. Par je potom uz čuvenu „Tebe čuvam za kraj" Zdravka Čolića prvi put zaplesao kao muž i žena. Mlada se za tu priliku presvukla u drugu, svakako raskošnu venčanicu.

Ubrzo, ustale su bile i brojne poznate zvanice, te zaplesale sa njima. Tu su bili Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Zlata i Miloš Vujanović, Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Saša Matić sa suprugom, Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Ana Bekta, Slavko Banjac, Nedeljko i Dušica Bilkić... Što vas sve čeka u galeriji koja sledi. 

Podsetimo, Sofra se maksimalno potrudio da sve bude na zavidnom nivou - pored tamburaša, za dobru atmosferu su se pobrinule i profesionalne balerine. Čitav prostor odiše svetlim tonovima, cveća je na sve strane, a za 400 gostiju pripremljeno je i dosta dobrih zalogaja. 

Doktorka je prethodno mamila poglede u venčanici koja je na šlepu imala vez sa porukom: 

- Te amo - što znači „volim te".

Venčanica Kosane Stišović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike