Nikola Rokvić prešao grčku granicu! Pevač presrećan, otkrio i koliko novca je sakupljeno (VIDEO)

09.05.2024

11:14

0

Obratio se svima na grčkom jeziku

Nikola Rokvić prešao grčku granicu! Pevač presrećan, otkrio i koliko novca je sakupljeno (VIDEO)
Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic/Pixabay

Nikola Rokvić obratio se javnosti sa informacijom kako je prešao grčku granicu.

Pevač, koji se nalazi na dugačkom putovanju do manastira Svetog Nektarija Eginskog, podelio je novu Instagram objavu u kojoj je opisao radost što je ušao u Republiku Grčku. Na početku je rekao Hristos Vaskrse - na grčkom jeziku.

- Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pored jezera i sada prelazim predivne proplanke, divna je priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni.  I da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona. Bog vas blagoslovio, idemo dalje do našeg cilja. Ovog puta za dečiju radost - ponosno je izjavio Nikola 18. dana hodočašča.

 

 

Najveći hrišćanski praznik Vaskrs, Nikola je proslavio u Severnoj Makedoniji sa porodicom, koja mu pruža najveću podršku.

Upravo je sa suprugom Bojanom Barović osnovao fondaciju koja se bavi prikupljanjem novčanih sredstava za dečju onkologiju, što je glavni cilj njegove misije.

Za ovaj put se dugo spremao, kako je njegova žena i objasnila.

Printscreen/Instagram/bojanabarovic
Bojana Barović i Nikola Rokvić

 

- Bio je u visinskim pripremama, obučavali su ga ljudi koji su se bavili ekstremnim maratonima i koji su stručni u ovoj sferi i koji se razumeju u to šta je sve potrebno za ovaj put. Poret fizičke spreme, tu je potrebno i mnogo raznih profesionalnih dodataka koje je potrebno znati, da li je to vrsta obuće, da li su to posebni materijali koji moraju da se koriste u te svrhe - izjavila je nedavno Bojana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike