Nikola Rokvić 17 dana pešači: Zaustavio se na značajnom mestu, a onda otkrio koliko je novca sakupljeno

08.05.2024

12:41

0

On ima i društvo danas

Nikola Rokvić 17 dana pešači: Zaustavio se na značajnom mestu, a onda otkrio koliko je novca sakupljeno
Nikola Rokvić - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić uspešno vodi put do do Grčke, tačnije do manastira Svetog Nektarija Eginskog gde će se pokloniti i završiti svoje hodočašće.

On se i danas, 17. dana pešačenja, javio sa značajnog mesta i otkrio koliko novca je dosad prikupljeno za dečije onkološko odeljenje.

- Dragi ljudi, evo 17. dan ovog puta. Nalazim se na svetom mestu gde je Deseta irska divizija u Prvom svetskom ratu dala život za odbranu Srba i odbranu Srbije. Kako ništa nije slučajno u životu, baš sutra od Hrama Svetog Save praunuk slavnog Tomasa koji je dao život za slobodu Srbije, sa svojim prijateljima kreće na put do Hilandara i prikupljaju sredstva za malog Ognjena i lečenje u Americi. Velika čast i ponos je stajati na ovom mestu i biti u kontaktu sa našim bratom Markom - rekao je Nikola i dodao:

 

 

- Da vas obavestim da smo na današnji dan prikupili 17 miliona dinara. Hvala vam dragi ljudi, Bog vas blagoslovio, idemo dalje - poručio je Rokvić, nagovestivši da je danas sa saradnikom iz Strumica na putu, koji mu pravi društvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike