"Moji minjaci vam smetaju, a ovo je moda!" Rada Manojlović "odlepila" zbog polugole transrodne glumice na dodeli Oskara! (FOTO)

14.03.2023

16:49

0

Ona je izuzetno aktivna na društvenim mrežama

"Moji minjaci vam smetaju, a ovo je moda!" Rada Manojlović "odlepila" zbog polugole transrodne glumice na dodeli Oskara! (FOTO)
Rada Manojlović, Hanter Šafer - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Pevačici Radi Manojlović već skoro deceniju i po od kad se proslavila u, ovih dana uzdrmanim, "Zvezdama Granda" svojstvene su atraktivne modne kombinacije i ekstremno kratke haljine. Ona je zahvaljujući tome često bila na meti kritika publike, ali i modnih stručnjaka, koji je nikada nisu štedeli.

Uprkos tome, Manojlovićeva nikada nije krila da obožava da ih nosi, te je ostajala dosledna svom "istančanom" ukusu. 

Sada se, nakon što su gotovo svi mediji preneli da se transrodna glumica Hanter Šafer pojavila na "Vanity Fair" žurki posle dodele Oskara, u više nego oskudnom izdanju, te teme dotakla i Rada, koja se oglasila na društvenoj mreži Tviter, te je, tom prilikom, opljuvala kontroverznu glumičinu "haljinu".

Profimedia
Hanter Šafer

- A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju. "Vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda" trte-mrte. "Ovo je moda Radmila ti to ne razumeš" - more marš .

- Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku", a moji minjaci vam bodu oči - napisala je Rada, uz fotografiju Hanterove.

Podsetimo, transrodna glumica i manekenka Hanter Šafer na žurki održanoj nakon dodele Oskara, privukla je pažnju svih prisutnih pojavivši se u ekscentričnoj kreaciji, noseći samo belo pero nalepljeno na tanki "kanap".

Za svoju kombinaciju, ona je odabrala satensku belu suknju, a gornji deo tela upotpunila je oskudnim topom. Svemu je dodala zlatno prstenje i visoke potpetice, a lagano uvijenom dugom kosom prekrila je gola leđa.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike